Ha eladom a házam, de nem elég rá az ingatlanfedezet az árfolyamváltozás miatt, akkor csak úgy adhatom el, ha rendelkezésre áll a különbözet, és kifizetem, vagy a különbözetet letörleszthetem e a banknak?
Nincs más megoldás, az ingatlan eladást a bank ellenjegyzi, a foglalóból le kell tudnod venni a hitelt.
Ha nem tudod, akkor a foglaló kétszeresét adod vissza a vevőnek.
NINCS MEGOLÁS!
Ezzel szív a fél ország.
az első baromságokat beszél
menj be a bankodba és beszéld meg velük, a bank engedélyével eladhatod az ingatlant, de a maradék összegre kell megoldást találni, pl egy adósságrendező hitelt, ha a fizetésetek elég hozzá
Sziasztok! Felhívtam ma a bankot, és azt mondták, hogy nem lehet eladni a lakást, ha nincs meg a különbözet a kezemben. Tehát nem lehetséges az eladás úgyhogy a különbözetet tovább törlesztem :(
Az egyetlen megoldás szerintük az árfolyamrögzítés...
Kedves 2.!
Nem baromság, sajnos saját tapasztalat. A Unicredit csak így engedte értékesíteni, azt mondták minek vettem fel a hitelt. Csókoltatlak seg-gfejkém.
Ja, most olvasom, hogy igazam volt !
Akkor csókoltatlak duplán fasz-fejkém.
MÉgis mit gondolsz más is akar szenvedni? Va-lag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!