Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Teljesen spontán letegezett a...

Teljesen spontán letegezett a bankár. Szerintetek ez hivatalos helyen mennyire etikus?

Figyelt kérdés
2011. máj. 27. 10:49
1 2 3 4 5 6
 51/54 anonim ***** válasza:

Frontosánál van a pont!

És azért mert ő Senior Lakossági Ügyfélreferens, még hívhatod ügyintézőnek. Az előbbi csak egy cimke...

2011. jún. 4. 08:09
 52/54 anonim ***** válasza:

Senior referens vagyok egy bankban, jócskán elmúltam 40. Sok ismeretlen ügyfél-fiatal fiúk is- letegeznek. Megsértődjek?

Ja, és nő vagyok!

2011. jún. 6. 21:51
 53/54 anonim ***** válasza:
Én is utálom ezt hogy letegeznek. Engem is csak ugy letegez a kiscsaj. Fiatalabb nalam kb 8 évvel de akkor is mit képzel.és többször direkt jó napot ot köszöntem mire ö szia. Sőt plasztikaibsebésznél is letegezett az összes ápoló recepcios mit képzelnek ezek? Én most már ugy döntöttem ha megint ilyen letegezős dologgal találkozom megmondom hogy elnézést de nem vagyunk haverok.
2012. jan. 6. 21:30
 54/54 anonim ***** válasza:
Raiffaisen ankba atinte mindenki tegezödik nem tudom miért.
2012. jan. 6. 21:31
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!