Teljesen spontán letegezett a bankár. Szerintetek ez hivatalos helyen mennyire etikus?
Figyelt kérdés
2011. máj. 27. 10:49
51/54 anonim válasza:
Frontosánál van a pont!
És azért mert ő Senior Lakossági Ügyfélreferens, még hívhatod ügyintézőnek. Az előbbi csak egy cimke...
52/54 anonim válasza:
Senior referens vagyok egy bankban, jócskán elmúltam 40. Sok ismeretlen ügyfél-fiatal fiúk is- letegeznek. Megsértődjek?
Ja, és nő vagyok!
53/54 anonim válasza:
Én is utálom ezt hogy letegeznek. Engem is csak ugy letegez a kiscsaj. Fiatalabb nalam kb 8 évvel de akkor is mit képzel.és többször direkt jó napot ot köszöntem mire ö szia. Sőt plasztikaibsebésznél is letegezett az összes ápoló recepcios mit képzelnek ezek? Én most már ugy döntöttem ha megint ilyen letegezős dologgal találkozom megmondom hogy elnézést de nem vagyunk haverok.
54/54 anonim válasza:
Raiffaisen ankba atinte mindenki tegezödik nem tudom miért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!