Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » OTP direkten keresztül kinyomt...

OTP direkten keresztül kinyomtatott folyószámlakivonat hivatalos-e?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A kérdésem csak annyi lenne, hogy autóhitelt szeretnék felvenni és jövedelem igazolásként kérik az utolso két kivonatot, amit én rendszerint kidobok. Ha az OTP direkten keresztül kinyomtatom ezeket a papirokat, akkor azok ettöl még hivatalosak és elfogadják? mert nagyba rá van irva keresztbe, hogy másolat.

Válaszokat köszönöm!

2011. márc. 7. 23:11
 1/4 anonim ***** válasza:

Pont azért van ráírva a "MÁSOLAT", hogy ne lehessen meghamisítani (pl. Photoshoppal)...

Szerintem elfogadják!

De a bankban is kérhetsz folyószámlakivonat-másolatot (hivatalos, pecséttel), de az pénzbe kerül.

2011. márc. 7. 23:36
 2/4 anonim ***** válasza:

Nem hivatalos, de attól még elfogadhatják.

Mellesleg a hivatalos kivonaton sincs semmi aláírás, szóval elvileg az is szerkesztgethető...

2011. márc. 7. 23:58
 3/4 anonim ***** válasza:

Nem hivatalos, de az OTP ingyen és bérmentve csinál másolatot amit aláír,lebélyegez. Az már hivatalos.

Más bankok 400.- Ft/hó/db ellenében adnak másolatot. Az én esetemben így volt egy fél éve kb.

2011. márc. 8. 03:50
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2011. márc. 8. 14:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!