OTP direkten keresztül kinyomtatott folyószámlakivonat hivatalos-e?
Sziasztok!
A kérdésem csak annyi lenne, hogy autóhitelt szeretnék felvenni és jövedelem igazolásként kérik az utolso két kivonatot, amit én rendszerint kidobok. Ha az OTP direkten keresztül kinyomtatom ezeket a papirokat, akkor azok ettöl még hivatalosak és elfogadják? mert nagyba rá van irva keresztbe, hogy másolat.
Válaszokat köszönöm!
Pont azért van ráírva a "MÁSOLAT", hogy ne lehessen meghamisítani (pl. Photoshoppal)...
Szerintem elfogadják!
De a bankban is kérhetsz folyószámlakivonat-másolatot (hivatalos, pecséttel), de az pénzbe kerül.
Nem hivatalos, de attól még elfogadhatják.
Mellesleg a hivatalos kivonaton sincs semmi aláírás, szóval elvileg az is szerkesztgethető...
Nem hivatalos, de az OTP ingyen és bérmentve csinál másolatot amit aláír,lebélyegez. Az már hivatalos.
Más bankok 400.- Ft/hó/db ellenében adnak másolatot. Az én esetemben így volt egy fél éve kb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!