Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Sürgösen szükségem lenne...

Sürgösen szükségem lenne 200ezer ft kölcsönre! Bármilyen (legális!) megoldás érdekel. Javaslat?

Figyelt kérdés
2011. febr. 4. 20:10
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Én is dolgozom csak most költöztünk.minden tartalékot el is vitt a lakás kaució.és hó közepén kezdhettem a munkahelyen így kicsit rossz helyzetbe kerülünk de ha ezen túl lendülünk már nem lesz gond mivel következő hónapba már teljes hónapi fizetésem lesz.Feleségem is most tud vissza menni dolgozni mivel le jár a gyes és a mama tud vigyázni a lányunkra szeptemberig míg óvodába nem megy.röviden ennyi volna a bajom azért gondoltam megírom.
2011. febr. 6. 18:08
 12/14 A kérdező kommentje:
Kérem aki tud segítsen mert szorít az idő 14ig kellene a pénz és BÁRMILYEN megoldás érdekel és elfogadom a feltételeket
2011. febr. 7. 18:32
 13/14 A kérdező kommentje:
Még mindig várom a segítséget .kérem aki tud segítsen
2011. márc. 22. 11:38
 14/14 anonim válasza:
nullahat negyven ötven ötven ötven
2012. okt. 4. 22:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!