Sürgösen szükségem lenne 200ezer ft kölcsönre! Bármilyen (legális!) megoldás érdekel. Javaslat?
Egyébként mégis milyen segítséget vársz? Tippeket vagy adjak kölcsönt??
Lehetőség van pár
-banki hitel
-provident
-rokonoktól kölcsön kérni
- barátoktól kölcsönkérni
- önkormányzathoz bemenni segélyért
- eladni pár felesleges dolgot
- túlórázni..
Fedezet? Lejárat? Kamat?
Nekem van ennyi pénzem, időlegesen még kölcsön is tudnám adni, de megfelelő feltételek mellett nem tenném meg.
tegnapelőtt 21:15 vagyok
Van testvérem .kettő is.De soha egyikünk sem ártana a másiknak,Sőt ha bajban lennék ő hozzájuk bármikor fordulhatnék..
Azt,hogy van pénzem ezt annak köszönhető,hogy rengeteget dolgozom,távol a családtól,hazámtól.
Adtam már kölcsön többet is mint 200.000 forint.De akinek kölcsönadtam azt ismertem,és tudtam,hogy tényleg bajban van,tényleg fontos volt a segítségem.Azt is tudtam,hogy ha azt mondja 5 hónap alatt visszaadja akkor vissza is kaptam..
De téged nem ismerlek,és fogalmam sincs milyen ember vagy.Azt,hogy leírod,hogy miért vagy bajban,és hogy akár kamatostul visszaadnád az szép cselekedett a részedről,de nem garantál semmit..A bizalmat nem osztogatjuk olyan könnyelműen..
Én mégis úgy gondolom,hogy csak van neked is egy olyan barát aki a bajban is segít..Tényleg sajnálom,hogy a testvéred miatt Baros lettél..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!