Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Mennyi hitelt fizettek havonta?

Mennyi hitelt fizettek havonta?

Figyelt kérdés

Elöre is elnézést kérek attól/azoktól akik a kérdésemet túl pénztárca turkálónak tartja!!!!

Igazából az érdekelne hogy mennyi a család jövedelme és abból mennyi hitelt fizettek?!

Mi 4-en vagyunk,én gyesen vagyok!Most per pillanat a havi bevételünk kb 120.000ft!Plusz a napi borravalója a Páromnak mert olyan helyen dolgozik!Ebböl havi 60.000ft(lakás+kocsi)a hitelünk+Szóval 40 marad a rezsire meg hogy éljünk,együnk!Még szerencse hogy a Párom kap borravalót!

2009. jan. 27. 19:37
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
85%
Elöző válaszoló hasonló helyzetben vagyunk mi is. Az én párom is kamionos. Milyen cégnél dolgozik a párod? Tudsz privát emailt írni?
2009. febr. 3. 07:23
 22/22 anonim ***** válasza:
100%
2009.01.27-én 20:51-kor írtam választ. A lakáshitelünk ebben a hónapban elérte a 78.000.- Ft-ot. Teljesen kiábrándító, elkeserítő és kilátástalan az egész, hisz nem javul a helyzet csak egyre rosszabb. :(((((
2009. febr. 20. 21:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!