Akik albérletben élnek a párjukkal! Mennyit fizettek havonta mindennel együtt a lakásra?
Leírnátok azt is, hogy mikből állnak a kiadások?
(Az ételen, szórakozáson, egyebeken kívül)
27ezer az albérlet + rezsi kb. 20ezer, ha tél van akkor 30 körül, ebbe már benne van a TV, internet, telefon díja is).
Ez egy 35nm-es garzon vidéki megyeszékhelyen.
Albérlet: 50ezer
Víz: kb 5-7 köbméter szokott elmenni, szóval olyan 4ezer Ft max.
Villany: 150kW körül, ez olyan 7ezer Ft (van egy 300 literes akváriumunk, ez nagyot dob rajta)
Gáz: nyáron csak melegvíz meg főzés, ez nem számottevő, 2-3 ezer Ft, télen olyan 20-25ezer szokott lenni
Tehát nyáron kijövünk lakás+rezsi olyan 65ezerből, télen meg olyan 85 körül szokott lenni. És elég sokat vagyunk otthon, páromnak se nagyon kell bejárni dolgoznia a munkájából adódóan (saját cég), én meg most végeztem főiskolán, nem sokat kellett bejárni, így én is sokat vagyok itthon. Most kezdek majd aktívan dolgozni, szóval valószínűleg kicsit csökkenni fog a rezsi, de szerintem max. 1-2 ezer Ft-tal. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!