Mennyi hitelt fizettek havonta?
Elöre is elnézést kérek attól/azoktól akik a kérdésemet túl pénztárca turkálónak tartja!!!!
Igazából az érdekelne hogy mennyi a család jövedelme és abból mennyi hitelt fizettek?!
Mi 4-en vagyunk,én gyesen vagyok!Most per pillanat a havi bevételünk kb 120.000ft!Plusz a napi borravalója a Páromnak mert olyan helyen dolgozik!Ebböl havi 60.000ft(lakás+kocsi)a hitelünk+Szóval 40 marad a rezsire meg hogy éljünk,együnk!Még szerencse hogy a Párom kap borravalót!
Szia szerintem nem bántottál senkit, aki sértőnek érzi az úgysem fog rá válaszolni.
Hát mi is 4-en vagyunk én 18 vagyok, most érettségizem majd, az öcsém 16. Anyum nincs bejelentve, nem mindig van meló a munkahelyén, apum pedig minimálbérre, egy kicsit többet kap attól.
Nincs semmi hitelünk. Nincs autónk, a házé lejárt, egy kis ház elég romos szar, asszem olyan másfél milláért vették anno... ezek vannak havonta : víz, kaja, villany, net, teló számla meg a busz bérletek, (jelentéktelen kis faluban élünk) kazánunk van, a fa/szén ami még pluszba jön télen. Olyan havi 100 jön be.
Egyébként soha semmire nem telik, és mindenre az a válaszuk szüleimnek, hogy nincs pénz.
Szar, de ez van.
bevétel: kb. 240e
hitelek: 60e lakás, 36e személyi kölcsön, 20e tartozások 9e diákhitel.
Lakáshitel 51000/hó, autó 26000/hó, egyéb hitel 25000/hó.
(Rezsi: víz 6000, gáz 19000, villany 18000, telefonok+Tv 15000, gyerektartás 15000), bevásárlás 40000.
Bevételek: 146000+GYES+2 x családi pótlék, össz. kb. 210000. Csoda ha éjjel-nappal maszekolok, hogy megéljünk?
Biztos valaki megirigyelte azt a 600 ezres bevételt!
:D
de a kérdésre is válaszolva,nekünk változó, kb. 380 ezer havonta, de 200 elmegy rezsire , hiteltörtlesztésre(autó)
a többit feléljük
Autó 36.000 (fix)
Lakás 55.000 (október óta inkább 65.000-72.000 között volt sajnos)
Más hitelünk nincs, ez bőven elég.
Mostani bevételünk kb. 240.000. De ott van még a rengeteg rezsi. Mire mindent kifizetünk kb. 160.000 elmegy, a többi meg kell az életre.
Tavaly volt több bevételünk, akkortájt szerencsére még tudtunk félretenni, ami jól jött, mert sajnos a gazdasági válság miatt munkanélküli lettem. 3 hónapig nem dolgoztam. Januártól van új munkám, ugyan a jövedelmem kevesebb lett, de összeteszem a kezem, hogy dolgozhatok. (De ahol dolgoztam már ott sem lehetne feleannyit sem keresni)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!