Mennyi hitelt fizettek havonta?
Elöre is elnézést kérek attól/azoktól akik a kérdésemet túl pénztárca turkálónak tartja!!!!
Igazából az érdekelne hogy mennyi a család jövedelme és abból mennyi hitelt fizettek?!
Mi 4-en vagyunk,én gyesen vagyok!Most per pillanat a havi bevételünk kb 120.000ft!Plusz a napi borravalója a Páromnak mert olyan helyen dolgozik!Ebböl havi 60.000ft(lakás+kocsi)a hitelünk+Szóval 40 marad a rezsire meg hogy éljünk,együnk!Még szerencse hogy a Párom kap borravalót!
Én is üzenek neked. Lány vagyok. Délután 2-3-ig suliban vagyok, diákmunkára nem tudok elmenni az utolsó buszunk eljön este 6:45-kor. Ez egy kis jelentéktelen falu.
Csak néha ha meglátok pl. egy oszt.társamon egy szép pulcsit, nadrágot vagy táskát vagy akármit, akkor megjegyzem magamban, hogy de jó volna ha én is megkaphatnék dolgokat, mint ők.
Ez nem azt jelenti, hogy követelőző vagyok, nem tudom miért kell ilyen támadónak lenned!
Nekünk 97.000.- lakáshitel, 35.000.- autóhitel meg van egy hitelkártyánk amit összevissza töltögetünk de le is veszünk róla néha szóval az havi 20.000. körül van meg van egy áruhitel de az már csak 2 hónapig 19.000. A rezsink kb. 60.000Ft + a kaja.
Párom olyan 300.000.körül keres én gyeden vagyok mindennel együtt 102.000. körül kapok.
600ezresnek.
Sztem azért nem tartották hasznosnak a válaszod mert a kérdés úgy szólt: "Mennyi hitelt fizettek havonta?" és nem úgy,hogy "Van hiteletek?".
60 ezer lakáshitel. semmi mást nem vettünk, és nem tervezünk venni hitelre, inkább várunk vele, mint a banknak fizessünk.. a lakáshitel is a maga 4%-val pont a duplája a visszafizetés, mint a hitel...
És olyan 300e a havi jövedelmünk.
hála Istennek nekünk nincs hitelünk, és sohasem szeretnék felvenni, nem akarok megbántani senkit de a sok buta ember felvesz kocsira meg nyaralásra meg karácsonyi ajándékra (!! igen ilyen is akad) hitelt aztán meg sírnak hogy nem tudják visszafizetni.
az egyetlen dolgo amire felvennék az egy lakás, de azt is csak akkor ha minimum fele meglesz már önerőből.
nem értem mi az a támadás a 600ezres felé.
ez egy normálisnak mondható, még csak nem is magas összjövedelem. nem egyedül keresi. és mi ez a szánalmas duma hogy ha mindenkinek ennyi lenne akkor nem lenne válság? szerintem nézz utána mit jelent pontosan ez a válság, mert nagyon félreértelmezed a dolgod.
amúgy meg mindenki a maga szerencséjének kovácsa. ha van benned elég ambíció és végigcsinálod az odáig vezető utat, te is kereshetsz sokat, csak akarni kell.
lakáshitel 80000ft
hitelkártya törlesztés 25000ft
fűtés 27000ft
viz, gáz 8000ft
telefon mobilok 10000ft
internet, kábeltv 12000ft
villany 8000ft
bérletek 23000ft (2 felnőtt , 1 gyerek)
gyerek edzése 5500ft
biztositás lakásra 1770ft
biztosítás 4főre 5500ft
törlesztés egyéb 4000ft
illetékhivatal részlet 17000ft
------------------------------------
össz kb 230000ft kiadás + napi kiadások kaja, tisztitószer, gyerekek zsebpénze kb 100000ft/hó
kiadás összesen minimum 330000ft
Bevételek:
115000ft fizetés+150000ft fizetés+26600ft családi+40000ft nagyi nyugdija
-----------------------------------------
összes bevétel: kb 332000ft
egyik hónapról a másikra élünk, ha egy fizetés kiesne, nagy bajban lennénk!!
félretenni nem marad semmi!!
hát ahogy itt olvasom valahogy a bevétel nagyon nem arányos a kiadással.
nálunk:bevételdec.31-íg 370000.JANUÁRTÓL CSAK 250000 mert párom kamionos és elvették a hétvégi pénzüket+megszünt a munkahelyem.
kiadások:30000-albérlet,35000-rezsi,internet,kábel ,telefon,30000 lakástörlesztő(mert van ugyan egy hiteles lakásunk de albérletbe kényszerültünk mert mama lakja és nem lehet vele egy fedél alatt élni).45000-autótörlesztő,32000-hitelkártya(2).
összesen 172000ft.és akkor még nem etteünk,nem tankoltunk,nem beszélve arról hogy páromnak mennyi a bevásárlás kintre,+naponta 2,5 euróért zuhanyzik,50 centért wc-zik.(van ahol ingyenes )ja és ő cigizik is.tehát semmi nem marad.volt hogy több mint egy hétíg boltba sem mentem mert nem volt 20ft-om sem.ha párom nem kamionozna,nem tudom miből fizetnénk ki mindezt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!