Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Megvagytok-e elégedve a DIGI...

Megvagytok-e elégedve a DIGI tévé és telefon szolgáltatásával? Mennyit fizettek havonta?

Figyelt kérdés
2011. júl. 21. 12:15
 1/4 anonim ***** válasza:

Megvagyunk.

7000 forintot és mindenből a max van.

Most járt le az 1 év hűségnyilatkozat de 1 évig minden 300 volt.

2011. júl. 21. 12:19
 2/4 anonim ***** válasza:

Megvagyunk.

7000 forintot és mindenből a max van.

Most járt le az 1 év hűségnyilatkozat de 1 évig minden 3000 volt.

2011. júl. 21. 12:20
 3/4 anonim válasza:
Meg vagyok elégedve a DIGI-vel. A kisebb csomagunk van de ezen is rengetek tv-adó:) így 2700ft/hó
2011. júl. 21. 12:30
 4/4 anonim válasza:

A tévékinálat hát nekünk 50-60 programunk van, de nem változatos, sokcsatornán megy az ismétlés, nekem nem teccik, rengetegszer kapcsolgatom a távirányitót.

Telefonjuk szuperjó, én rengeteget beszélek, van hogy órát félórát többször és igy is csak 4000ft havonta, ja és ha más digi hálózatos ismerőst hivtok, azzal korlátlanul ingyen tudtok beszélni.

2011. júl. 21. 12:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!