Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Hogyan tudom a paypal egyenleg...

Hogyan tudom a paypal egyenlegemet feltolteni?

Figyelt kérdés
Sziasztok, interneten szeretnék vásárolni, ezért letoltottem a paypalt. Tudom hogy van már iylen revolut is de én paypalt azeretnek hasznalni. Viszont olyan problémába utkoztem hogy nemtudom hogyan tudok pénzt tenni a paypal egyenlegemre, sehol nem találom ennek a lehetőségét. Valaki esetleg tudna segíteni?

jan. 11. 18:02
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
De nem a kártyámról akarok fizetni hanem A PAYPAL EGYENLEGRŐL. MELYIK RÉSZE NEM ÉRTHETŐ?
jan. 22. 15:21
 12/23 anonim ***** válasza:

PayPalra utalás menete OTP bankszámláról¹

PayPal számládra többféleképpen is tölthetsz fel pénzt, de az egyik legkényelmesebb módja az OTP bankszámláról történő átutalás.

Jelentkezz be a PayPal fiókodba.

Kattints a főmenüben a "Pénz hozzáadása" vagy a "Feltöltés" menüpontra.

Válaszd ki a "Bankszámláról történő átutalás" lehetőséget. Másold ki a PayPal számlaadatokat, amelyekre utalhatod az összeget az OTP-s számládról.

Lépj be az OTP netbankba. Add meg a PayPal számlaadatokat és az átutalni kívánt összeget, majd erősítsd meg a tranzakciót.

Fontos, hogy a PayPal számlaadatokat az utalás során a helyes mezőbe írd. Ellenkező esetben elutasíthatják a tranzakciót.

[link]

jan. 22. 15:24
 13/23 anonim ***** válasza:

#11 Az, hogy baromira nem érted, hogyan működik a Paypal és mikor érdemes használni. Az egyenleget csak akkor érdemes használni, ha konkrétan PayPal-ra kaptál pénzt valahonnan és onnan akarod elkölteni.

Ha Paypal-on keresztül akarsz fizetni valahol, akkor az égvilágon semmi értelme feltölteni az egyenlegedet, ugyanis akkor a forintodat a PayPal pocsék árfolyamán fogja dollárra váltani, míg ha Paypal-on keresztül kártyával fizetsz, akkor be tudod állítani, hogy a bankod váltsa a forintot és akkor sokkal jobb árfolyamot kapsz.

Magyarázd már meg kérlek, miért olyan fontos, hogy egyenleget tölts fel és miért nem jó a kártya?!

jan. 22. 16:40
 14/23 A kérdező kommentje:
12 és köszönöm. 13as sztem te nem érted mire jó a paypal, de hagyjuk is sztem, mert látom felhuztad magad (mondjuk senki nem kért hogy kommentelj)
jan. 25. 14:59
 15/23 anonim ***** válasza:

Oké, akkor kínlódj a feltöltéssel!

Csak megsúgom, hogy attól, hogy a kártyádat megadod a Paypal-on, még az adott webshop nem fogja látni a kártyaadatokat (pont ez a lényeg!) és az árfolyammal pedig SOKKAL jobban jársz, ha a bankod vált és nem a Paypal.

Megmagyarázni ugyan nem tudod, miért nem jó a kártya, de hát na...

jan. 25. 16:20
 16/23 anonim ***** válasza:
Hagyd rá, látszik hogy nem ért hozzá, az se érdekelné ha egy ezresért váltaná az eurót.
jan. 25. 16:26
 17/23 A kérdező kommentje:
Senki nem mondta hogy akarok pénzt váltani. De mindegy már megtudom csinálni. Azt viszont nemtudtam hogy ha feltöltöm a kárytát akkor nem latszodnak az adatok ahol fizetek
jan. 26. 09:25
 18/23 anonim ***** válasza:
Tehát csak magyar webshopból vásárolsz? Forintban fizetsz és nem dollárban vagy euróban? Akkor végülis az utalási díjt bukod csak (ami jóval magasabb mint a kártyás vásárlás díja) plusz a Paypal saját kis tranzakciós díját. Úgy máris megéri, igazad van.
jan. 26. 09:31
 19/23 A kérdező kommentje:
Neharagudj megkérdezhetem miért kell bunkó paraszt stílusban kommunikálni?
jan. 26. 09:33
 20/23 anonim ***** válasza:
Itt ez a szokásuk az embereknek, mindenki frusztrált és itt vezetik le gyűlölködéssel és gúnyolódással.
jan. 26. 10:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!