Nem jó a számlám egyenlege?
Figyelt kérdés
Nem használom túl gyakran a kártyámat, a multheten jött az SMS hogy megkaptam a fizetésem és hogy x az egyenlegem. Tegnap vásárlás után amikor jött az SMS akkor láttam, hogy az egyenlegem egy jóval magasabb összeg mint az előző.
A két tranzakció között nincs más.
Találkozott már más is ilyennel?
júl. 17. 18:48
1/12 anonim válasza:
A számlatörténetben nyoma kell hogy legyen, hogy honnan jött a plusz pénz. Lehet kaptál bónuszt a munkahelyeden, vagy valaki utalt neked.
2/12 A kérdező kommentje:
Nincs a számla történetbe semmi a két tranzakció között sőt előtte sem :/
júl. 17. 19:06
3/12 anonim válasza:
akkor nézd vissza az egyenlegeket, az egyiket rosszul olvasod.
Nincs noname utalás még bankon belül sem.
4/12 A kérdező kommentje:
Az elmúlt fél évet vissza néztem, atszamolta. Elég jelentős az összeg ahoz hogy ne lehessen csak úgy rosszul olvasni.
Valószínűsítem hogy nincs is mögötte semilyen utalás ezért is kérdeztem hogy hátha tapasztalt már valaki ilyet és azt tudja mondani hogy igen ez egy rendszer hiba
júl. 17. 19:22
5/12 anonim válasza:
ugy erted utalas nincs de egyszeruen csak y összeg jött ra az x összegedre? :-D mast etessel
6/12 A kérdező kommentje:
Ahogy mondod egyszerűen csak az egyenleg rossz nem tartozik hozzá semilyen utalás
júl. 17. 21:18
9/12 anonim válasza:
Ha nem jelented es kiadod vagy tartogatod az büncselekmeny. En a helyedben szolnek a banknak
10/12 A kérdező kommentje:
MBH
júl. 18. 21:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!