Ki mennyit fizet havonta hitelkártya után rendelkezésre állás díjat?
Gondolom sokunknak van hitelkártyája/hitelkerete különböző bankoknál.
Én az Ersténél havi 10 ezret fizetek,ami kicsit soknak tűnik úgy hogy egyáltalán nincs tartozásom amit törleszteni kellene...
9-es:De,segít ha megtudom mások mennyit fizetnek-és ettől lehet az enyém kevesebb lesz,mivel lesz kiindulási alap,nekiálljak e szétnézni más banknál.
Egyébként meg könnyen lehet hogy ez egyszeri díj,amit évente kérnek,csak eddig nem tűnt fel mert mindig volt valamennyi tartozásom.
12
Fordítva ülsz a lovon. Egy bizonyos jövedelem esetén a bank fog megkeresni és egy személyreszabott ajánlatot adni. Nincstelen pistikéknek akik minimálbért keresnek de kéne egy hitelkártya mert tavaly a naposparti nyaralás alkalmával kérték biciklibérléskor, senki nem fog ingyen hitelkártyát adni mert túl nagy kockázat.
Nem,nincs tartozásom.Néhány hónapja egyben kifizettem az egész felhasznált összeget,amit a havi értesítőben kiszámláztak,következő hónapban megint fizetni kellett egy kisebb összeget,talán mert a pénztári hónap zárása után még fennmaradt,ezzel azt hittem letudtam a dolgot-jelenleg a teljes hitelösszeg a rendelkezésre áll,nincs belőle felhasználva.
13-as:nem tudok lovagolni,semmilyen pozícióban.Nem pistikének hívnak,nem vagyok nincstelen minimálbérrel.A bank keresett meg,sok évvel ezelőtt,nem én őket....
"Én az Ersténél havi 10 ezret fizetek ..."
"Egyébként meg könnyen lehet hogy ez egyszeri díj,amit évente kérnek ..."
Megkérdezik a jereváni rádiótól, igaz-e, hogy Jerevánban Moszkvicsokat osztogatnak. Válasz: „A hír igaz. De nem Jerevánban, hanem Tbilisziben. Nem Moszkvicsokat, hanem Volgákat. És nem osztogatnak, hanem fosztogatnak.”
Nem tudom mi az a sutyesz.
De lehet tényleg az vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!