Ki mennyit fizet havonta hitelkártya után rendelkezésre állás díjat?

Figyelt kérdés

Gondolom sokunknak van hitelkártyája/hitelkerete különböző bankoknál.

Én az Ersténél havi 10 ezret fizetek,ami kicsit soknak tűnik úgy hogy egyáltalán nincs tartozásom amit törleszteni kellene...

jan. 5. 09:47
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Semmit nem fizetek. Úgy mi értelme lenne bruv
jan. 5. 16:19
 12/20 A kérdező kommentje:

9-es:De,segít ha megtudom mások mennyit fizetnek-és ettől lehet az enyém kevesebb lesz,mivel lesz kiindulási alap,nekiálljak e szétnézni más banknál.

Egyébként meg könnyen lehet hogy ez egyszeri díj,amit évente kérnek,csak eddig nem tűnt fel mert mindig volt valamennyi tartozásom.

jan. 5. 17:03
 13/20 anonim ***** válasza:

12

Fordítva ülsz a lovon. Egy bizonyos jövedelem esetén a bank fog megkeresni és egy személyreszabott ajánlatot adni. Nincstelen pistikéknek akik minimálbért keresnek de kéne egy hitelkártya mert tavaly a naposparti nyaralás alkalmával kérték biciklibérléskor, senki nem fog ingyen hitelkártyát adni mert túl nagy kockázat.

jan. 5. 17:12
 14/20 anonim ***** válasza:
"Egyébként meg könnyen lehet hogy ez egyszeri díj,amit évente kérnek,csak eddig nem tűnt fel mert mindig volt valamennyi tartozásom." akkor meg is van a vàlasz. Mivel mindig van tartozás rajta emiatt jogos lehet a havi 10K költség
jan. 5. 18:22
 15/20 A kérdező kommentje:

Nem,nincs tartozásom.Néhány hónapja egyben kifizettem az egész felhasznált összeget,amit a havi értesítőben kiszámláztak,következő hónapban megint fizetni kellett egy kisebb összeget,talán mert a pénztári hónap zárása után még fennmaradt,ezzel azt hittem letudtam a dolgot-jelenleg a teljes hitelösszeg a rendelkezésre áll,nincs belőle felhasználva.

13-as:nem tudok lovagolni,semmilyen pozícióban.Nem pistikének hívnak,nem vagyok nincstelen minimálbérrel.A bank keresett meg,sok évvel ezelőtt,nem én őket....

jan. 5. 19:12
 16/20 anonim ***** válasza:
“ nem tudok lovagolni,semmilyen pozícióban”. Dehogynem, sőt, ha ügyes vagy, akkor kapsz érte annyit, hogy kifizesd a hiteleid
jan. 5. 20:17
 17/20 krwkco ***** válasza:

"Én az Ersténél havi 10 ezret fizetek ..."

"Egyébként meg könnyen lehet hogy ez egyszeri díj,amit évente kérnek ..."

Megkérdezik a jereváni rádiótól, igaz-e, hogy Jerevánban Moszkvicsokat osztogatnak. Válasz: „A hír igaz. De nem Jerevánban, hanem Tbilisziben. Nem Moszkvicsokat, hanem Volgákat. És nem osztogatnak, hanem fosztogatnak.”

jan. 5. 20:26
 18/20 anonim ***** válasza:
41%
Sutyesz vagy
jan. 6. 10:00
 19/20 A kérdező kommentje:

Nem tudom mi az a sutyesz.

De lehet tényleg az vagyok.

jan. 6. 13:20
 20/20 anonim ***** válasza:
Most már tényleg kiváncsi vagyok, mit mondott a bank ügyfélszolgálata
jan. 6. 14:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!