Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Otp otthon hitelkártyával...

Otp otthon hitelkártyával konkrétan mely üzletekben történt vásárlás után kaphatom meg az 5%-os visszatérítést? Nem találok sehol listát róla, otp- be se mondtak konkrétumokat mikor kötöttem, de jó lenne tudni.

Figyelt kérdés

jan. 1. 22:21
 1/3 anonim ***** válasza:

Benne van a leírásban

"Azon kereskedelmi hely kereskedelmi tevékenysége, ahol az Otthon Hitelkártyával végrehajtott vásárlás történt (pl. lakberendezési áruház). A Bank az üzlet típusát minden esetben a hitelkártyát elfogadó kereskedő elfogadó bankja által a tranzakcióban megjelölt kereskedelmi kategória kód (ún. MCC kód) alapján határozza meg."

jan. 1. 23:31
 2/3 anonim ***** válasza:

Olyan üzletben tudsz visszatérítést kapni, amely a "Lakberendezési áruházak bútorboltok", vagy pedig a "Barkácsáruházak" kategóriába tartozik MCC kód szerint. Tételesen ilyen MCC kódok az 5021, 5712, 5713, 5714, 5719, 5722,

5200, 5085.

[link]

tegnapelőtt 00:03
 3/3 A kérdező kommentje:
Ezeket én is megtaláltam, de az MCC kódokat semelyik boltnál nem találom feltüntetve. Azt lenne jó tudni, konkrétan akkor melyikekre érvényes valóban. Valahol próbáltam rákérdezni, a kérdést se értették a boltban.
tegnapelőtt 08:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!