OTP bankfiókban személyesen, úgy hogy NINCS bankkártyám csak kizárólag bankszámlám az OTP banknál, tehát konkrétan besétálok, akkor be tudok-e fizetni a saját számlámra olyan módon, hogy bankjegyeket adok az ügyintézőnek?
Figyelt kérdés
Ezt régen úgy hívták hogy befizetés.
Nekem most valaki azt mondja, hogy 150 000 (százötvenezer) forint alatt ez már nem lehetséges.
Azaz ha mondjuk van 50 ezrem készpénzben és szeretném személyesen a bankfiókban berakatni a saját számlámra, akkor azt nem lehet.
#OTP befizetés
jan. 1. 17:28
1/4 anonim válasza:
Rákerestem Google-ön és ezt dobta ki, számomra egész jól érthető. Te próbáltad már ezt a módszert?
2/4 anonim válasza:
150 ezer forint alatt is lehetséges a befizetés. Arra figyelj, hogy nincs minden bankfiokban pénztár.
3/4 A kérdező kommentje:
Persze hogy próbáltam. Végül itt kérdeztem mivel jórészt atm-rol beszélt.
jan. 1. 17:55
4/4 anonim válasza:
Felkeresel egy olyan OTP fiókot, ahol van pénztár, bemész és befizeted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!