Ki mennyit fizet havonta hitelkártya után rendelkezésre állás díjat?
Gondolom sokunknak van hitelkártyája/hitelkerete különböző bankoknál.
Én az Ersténél havi 10 ezret fizetek,ami kicsit soknak tűnik úgy hogy egyáltalán nincs tartozásom amit törleszteni kellene...
Nekem van 50 ezer forint folyószámla hitelkeretem, ez teljesen ingyenes most még az első évben (és adott a bank 20 ezret amiért nyitottam, egyébként nem használom).
Plusz egy másik banknál van hitelkártyám 1,5 milliós kerettel, ez ingyen. (Se kártyadíj, se tagdíj, se számlavezetèsi díj, semmi).
1) nézd meg a kondíciós listát mennyit kellene fizess!
2) telefonos ügyfélszolgálaton kérdezz rá, hogy miért kell ennyit fizetned! Tegyél panaszt és kérd vissza az összeget!
"Én az Ersténél havi 10 ezret fizetek,ami kicsit soknak tűnik úgy hogy egyáltalán nincs tartozásom amit törleszteni kellene..."
Az mit segít rajtad, hogy mások mennyit fizetnek? Attól a Te 10 ezred nem szűnik meg. Egyébként a havi 10 ezer nem nagyon hihető. Valami nem úgy van, ahogy írtad.
"Erste Folyószámlahitel
Nincs rendelkezésre tartási díja, tehát ha nem használod, nem kell érte fizetned."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!