Ki mennyit fizet havonta hitelkártya után rendelkezésre állás díjat?

Figyelt kérdés

Gondolom sokunknak van hitelkártyája/hitelkerete különböző bankoknál.

Én az Ersténél havi 10 ezret fizetek,ami kicsit soknak tűnik úgy hogy egyáltalán nincs tartozásom amit törleszteni kellene...

tegnapelőtt 09:47
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
De most ez hitelkártya, vagy a bankszámládhoz hitelkeret?
tegnapelőtt 10:03
 2/20 anonim ***** válasza:
100%
Évi 2500 forint hitelkeret megújítási díjat fizetek a 800k folyószámla hitelkeretre
tegnapelőtt 10:07
 3/20 anonim ***** válasza:
100%

Nekem van 50 ezer forint folyószámla hitelkeretem, ez teljesen ingyenes most még az első évben (és adott a bank 20 ezret amiért nyitottam, egyébként nem használom).

Plusz egy másik banknál van hitelkártyám 1,5 milliós kerettel, ez ingyen. (Se kártyadíj, se tagdíj, se számlavezetèsi díj, semmi).

tegnapelőtt 10:26
 4/20 anonim ***** válasza:
100%
Ket hitelkartyam van, egyikert sem fizetek semmit.
tegnapelőtt 11:43
 5/20 anonim ***** válasza:
Nekem nem kell ilyeneket fizetni
tegnapelőtt 11:55
 6/20 anonim ***** válasza:

1) nézd meg a kondíciós listát mennyit kellene fizess!

2) telefonos ügyfélszolgálaton kérdezz rá, hogy miért kell ennyit fizetned! Tegyél panaszt és kérd vissza az összeget!

tegnapelőtt 11:59
 7/20 anonim válasza:
Nekem is ersténél van, havi 694 Ft + évente kártya díj 7000 Ft körül.
tegnapelőtt 12:26
 8/20 anonim ***** válasza:
OTP 0 ft
tegnapelőtt 12:51
 9/20 krwkco ***** válasza:

"Én az Ersténél havi 10 ezret fizetek,ami kicsit soknak tűnik úgy hogy egyáltalán nincs tartozásom amit törleszteni kellene..."

Az mit segít rajtad, hogy mások mennyit fizetnek? Attól a Te 10 ezred nem szűnik meg. Egyébként a havi 10 ezer nem nagyon hihető. Valami nem úgy van, ahogy írtad.

[link]

"Erste Folyószámlahitel

Nincs rendelkezésre tartási díja, tehát ha nem használod, nem kell érte fizetned."

tegnapelőtt 12:56
 10/20 anonim ***** válasza:
Havi 10K-t ? Azt meg hogyan? Nem fizetted vissza? Vagy be van àllìtva valami részletfizetés? Ha normàlisan használod 700 Ft a zàrlati dìj + évente egyszer a kártyadìj. Nézz utána szerintem. Vagy ha tényleg ennyi akkor kösd újra mert nagyon sok
tegnapelőtt 15:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!