Cofidisnél akartam online kölcsönt igényelni, havi 215.000 forint a fizetésem adóstárs vagyok a babaváróba illetve hitelkártyám van amit ki szeretnék törleszteni, de elutasít illetve csak adóstárssal lehetne ha sikerülne. Ez miért van?
Nem számszerűen van sok hiteled, hanem a fizud nagy része megy el hitelre.
Ne simán kölcsönt kérj, hanem kifejezetten adósságrendező kölcsönt. Még ott se biztos, hogy fognak adni, de nagyobb eséllyel kaphatsz.
Dolgozol egyáltalán vagy csak gyed-et kapod? Azt se fogadja el minden bank, vagy nem 100%-ban.
Mennyi a babaváró törlesztője? Kb 50e nem? (az mind1, h szünetel, a bank oldaláról ez egy élő szerződés és számolják a törlesztőt).
Mekkora a hitelkereted? Nekem 400e-s és ki van számolva, hogy ha full kamatot kéne fizetnem, akkor az havonta 20e lenne. Mind1, hogy nem használom ki, akkor is úgy számoljűk mintha lenne egy 20e Ft-os törlesztőm.
Alapvetően a fizetésed 50%-a fordítható törlesztésre, de inkább kevesebbet engednek a bankok.
Ha pl 70e a babaváró meg a hitelkártya havi törlesztője, akkor 107e lehetne a max törlesztője az új hitelednek, de inlkább kevesebb.
Gyanítom, hogy hitelkártyára nem lehet adósságrendező hitelt felvenni, hisz azt befizetik és utána ki is veheted azonnal. Az adósságrendező arra való, hogy kifizeti a bank és megszűnik az a szerződés.
Ha 20e havonta a hitelkártya és ennyi a fizud, akkor szabadfelhasználásút vegyél fel!
A hitelkártya keretjellegű hitel. A teljes felvehető összeg 5% ával szoktak törlesztőnek számolni, plussz ott a babaváró. A jövedelmed pedig alig haladja meg a minimálbért és eltartottad is van és már el vagy adósodva.
Erre normális pénzintézet nem ad hitelt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!