Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Cofidisnél akartam online...

Cofidisnél akartam online kölcsönt igényelni, havi 215.000 forint a fizetésem adóstárs vagyok a babaváróba illetve hitelkártyám van amit ki szeretnék törleszteni, de elutasít illetve csak adóstárssal lehetne ha sikerülne. Ez miért van?

Figyelt kérdés
tegnapelőtt 17:10
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Talán azért, mert túl kevés a fizetésed és túl sok hiteled van. A hitelkártya plusz egy hátráltató tényező még akkor is ha nem használod.
tegnapelőtt 17:12
 2/12 A kérdező kommentje:
Babaváró meg a hitelkártya van csak de az ki akartam törleszteni belőle. Ha sikerült volna.
tegnapelőtt 17:14
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Nem számszerűen van sok hiteled, hanem a fizud nagy része megy el hitelre.

Ne simán kölcsönt kérj, hanem kifejezetten adósságrendező kölcsönt. Még ott se biztos, hogy fognak adni, de nagyobb eséllyel kaphatsz.

tegnapelőtt 17:18
 4/12 A kérdező kommentje:
Adósságrendezőt kértem és nem kaptam meg, a babaváró szüneteltve van még majd a fiam 3 éves korától kezdődik a törlesztése.
tegnapelőtt 17:52
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Dolgozol egyáltalán vagy csak gyed-et kapod? Azt se fogadja el minden bank, vagy nem 100%-ban.

Mennyi a babaváró törlesztője? Kb 50e nem? (az mind1, h szünetel, a bank oldaláról ez egy élő szerződés és számolják a törlesztőt).

Mekkora a hitelkereted? Nekem 400e-s és ki van számolva, hogy ha full kamatot kéne fizetnem, akkor az havonta 20e lenne. Mind1, hogy nem használom ki, akkor is úgy számoljűk mintha lenne egy 20e Ft-os törlesztőm.

Alapvetően a fizetésed 50%-a fordítható törlesztésre, de inkább kevesebbet engednek a bankok.

Ha pl 70e a babaváró meg a hitelkártya havi törlesztője, akkor 107e lehetne a max törlesztője az új hitelednek, de inlkább kevesebb.

tegnapelőtt 18:19
 6/12 anonim ***** válasza:
56%
Látom, hitelkiváltásra akartad. Miért akarod a babavárót törleszteni? Ezt nem értem. Az az első gyerektől kezdve kamatmentes, ostobaság kiváltani egy kamatos hitellel.
tegnapelőtt 18:20
 7/12 A kérdező kommentje:
A hitelkártyámat akarom ki törleszteni most havi 20 ezer ha ki tudnám váltani a kölcsönöm törlesztője kissebb összeg lenne. Dolgozok mellette 6 órába.
tegnapelőtt 19:01
 8/12 anonim ***** válasza:
58%

Gyanítom, hogy hitelkártyára nem lehet adósságrendező hitelt felvenni, hisz azt befizetik és utána ki is veheted azonnal. Az adósságrendező arra való, hogy kifizeti a bank és megszűnik az a szerződés.

Ha 20e havonta a hitelkártya és ennyi a fizud, akkor szabadfelhasználásút vegyél fel!

tegnapelőtt 19:09
 9/12 A kérdező kommentje:
Próbáltam azt is de ott is csak adóstárssal vehetek fel ha sikerülne.
tegnapelőtt 20:01
 10/12 anonim ***** válasza:
56%

A hitelkártya keretjellegű hitel. A teljes felvehető összeg 5% ával szoktak törlesztőnek számolni, plussz ott a babaváró. A jövedelmed pedig alig haladja meg a minimálbért és eltartottad is van és már el vagy adósodva.

Erre normális pénzintézet nem ad hitelt.

tegnapelőtt 23:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!