Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Ha minden magán befektető...

Ha minden magán befektető kivenné az állampapírban tartott pénzét, gyorsan megbukna a kormány. Miért finanszírozza a rezsimet ennyi ember? 🤔

Figyelt kérdés
jan. 4. 13:58
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
47%

Megvan, mi maradt ki! Szoktál chartokat linkelni, hogy tessék 38%-ot emelkedett egy hét alatt. (Mindig keresel egyet amire ez pont igaz) Na ebbe kellETT VOLNA fektetni állampapír helyett.

Szólj ha kell ehhez segítség. Keressek valamit, ami pont emelkedett a múlt héten?

tegnapelőtt 13:49
 32/40 anonim ***** válasza:
23%
Én állampapírt veszek, nem kormánypapírt.
tegnapelőtt 16:25
 33/40 anonim ***** válasza:
27%
Előző, természetesen hihetsz ebben. A (tév)hited viszont nem változtatja meg a tényeket.
tegnapelőtt 16:35
 34/40 Koplárovics Béci ***** válasza:
31%

"Bécike, ezt mondjuk nem feltétlenül értem, hisz az imént találtam rá erre a kérdésre, a 26-os volt az első válaszom."

Kitalált barátok, level 2 :)

tegnapelőtt 16:53
 35/40 anonim ***** válasza:
0%

Ezt megérte leírni, most aztán igazad is lett :)

tegnapelőtt 18:54
 36/40 anonim ***** válasza:
45%

@35

Nem “lett”.

Volt és van. S lesz is.

tegnapelőtt 19:05
 37/40 anonim ***** válasza:
0%

Mantrázd, az biztos segít :)

Szia!

tegnap 00:35
 38/40 anonim ***** válasza:
31%

"A válaszom a 14-esnek szólt, aki szerint nincs más lehetőség, csak az állampapír."

A 14-es nem írt ilyet. Mármint azt, hogy "nincs más lehetőség". Tudni kéne értelmezni az olvasottakat kedves 19-es!

tegnap 04:43
 39/40 anonim ***** válasza:
60%

38

Képes vagy értelmezni ezt a mondatot?

"Ha lenne más jobb megoldás, akkor azt választanám."

Én igen.

Veled ellentétben.

tegnap 11:54
 40/40 anonim ***** válasza:
46%

Önmagában az a mondat nem értelmezhető, furcsa, hogy neked sikerül.

A kontextusban kell értelmezni: olyan likvid pénzügyi eszközt keresünk, amely várható hozamának szórása (azaz kockázata) vagy alacsonyabb, mint az állampapíré azonos várható hozam mellett, vagy várható hozama magasabb azonos szórás mellett, 1-5 éves időtávon.

tegnap 12:05
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!