Ha minden magán befektető kivenné az állampapírban tartott pénzét, gyorsan megbukna a kormány. Miért finanszírozza a rezsimet ennyi ember? 🤔
Megvan, mi maradt ki! Szoktál chartokat linkelni, hogy tessék 38%-ot emelkedett egy hét alatt. (Mindig keresel egyet amire ez pont igaz) Na ebbe kellETT VOLNA fektetni állampapír helyett.
Szólj ha kell ehhez segítség. Keressek valamit, ami pont emelkedett a múlt héten?
"Bécike, ezt mondjuk nem feltétlenül értem, hisz az imént találtam rá erre a kérdésre, a 26-os volt az első válaszom."
Kitalált barátok, level 2 :)
Ezt megérte leírni, most aztán igazad is lett :)
@35
Nem “lett”.
Volt és van. S lesz is.
"A válaszom a 14-esnek szólt, aki szerint nincs más lehetőség, csak az állampapír."
A 14-es nem írt ilyet. Mármint azt, hogy "nincs más lehetőség". Tudni kéne értelmezni az olvasottakat kedves 19-es!
38
Képes vagy értelmezni ezt a mondatot?
"Ha lenne más jobb megoldás, akkor azt választanám."
Én igen.
Veled ellentétben.
Önmagában az a mondat nem értelmezhető, furcsa, hogy neked sikerül.
A kontextusban kell értelmezni: olyan likvid pénzügyi eszközt keresünk, amely várható hozamának szórása (azaz kockázata) vagy alacsonyabb, mint az állampapíré azonos várható hozam mellett, vagy várható hozama magasabb azonos szórás mellett, 1-5 éves időtávon.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!