Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Személyi kölcsönt vennék fel,...

Személyi kölcsönt vennék fel, kell hozzá ügyintéző?

Figyelt kérdés
Múltkor elkezdtem felvenni egy személyi kölcsönt online, de félbehagytam, mert még az összegben nem voltam egészen biztos, mire pár nappal később felkeresett egy ügyintéző telefonon, hogy látja a rendszerben, hogy folyamatban lévő személyi kölcsönöm van, és segiteni befejezni a hitel felvételét. Szükségem van / tud bármit pluszt nyújtani egy ügyintéző (az adott bank ügyintézője)? Azt gondoltam, hogy ez egy elég fix dolog. Megvan, hogy mekkora összeget szeretnék mennyi időre felvenni, mennyi rendszeres jövedelmem van, ingatlan fedezetet nem rakok be, innen már egyértelmű a havi törlesztő szerintem, nincs benne mozgástér. Vagy nem jól gondolok valamit és érdemes az ügyintéző által megkötnöm? Semmi másra nincs szükségem, csak a hitelre.
tegnap 12:25
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Ha az online felületen is képes vagy benyújtani az igénylést, akkor nem kell ügyintéző.
tegnap 12:29
 2/3 A kérdező kommentje:
Nem tűnik bonyolultnak az online felület. Elég szájbarágós.
tegnap 12:31
 3/3 anonim ***** válasza:
Ez csak arról szólt, hogy elkezdted a felvételt, félbehagytad. Náluk megjelenik a rendszerben az ilyen eset és fel kell hívniuk azzal a szöveggel ,hogy blabla, szívesen segít, blabla. A lényeg, hogy sok embernél egy ilyen telefonhívás egy löket abban, hogy végigvigye a folyamatot, azaz a bank kihelyezzen egy új hitelt.
tegnap 16:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!