Végtörlesszem a hitelem?
Figyelt kérdés
Van egy személyi hitelem amit szeretnék végtörleszteni, nem nagy összeg 15 ezer a havi törlesztője, összesen 160 ezer forint. Viszont lakást szeretnék venni, ebben a phónapban. Jó ötlet most hitel végtörlesztésbe kifizetni ezt az összeget? A másik bank akitől hitelt igénylek nem fogja úgy értelmezni hogy én havi 160 ezret fizetek hiteltörlesztésre? Vagy látja egyből hogy az végtörlesztés volt amit befizettem, ilyen rövid időn belül?tegnap 17:19
1/7 anonim válasza:
Igen, fizesd ki, felesleges görgetni.
Hitelfelvételnél előny, hogy kifizetted.
2/7 anonim válasza:
"A másik bank akitől hitelt igénylek nem fogja úgy értelmezni hogy én havi 160 ezret fizetek hiteltörlesztésre?"
Nem.
3/7 anonim válasza:
Nem. Mivel nem a te számládon nézi, hanem a khrben az adatokat.
4/7 A kérdező kommentje:
Köszi, és látja egyből azt az adatod? Amint befizettem? Nincs pár hét átfutási ideje?
tegnap 18:30
5/7 anonim válasza:
Fizesd ki, mert a bank nézi hogy volt-e már hiteled és hogy visszafizetted-e már. Jobban néz ki ha már vissza van fizetve.
6/7 anonim válasza:
De van. De a törlesztő részlettel számol.
7/7 anonim válasza:
Van átfutási idő mire kikekrül a KHR-ből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!