Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Lakcím változást hogy kellene...

Lakcím változást hogy kellene jeleznem?

Figyelt kérdés

Lefog járni a bankkártyám, és szólnom kéne, hogy megváltozott a lakcímem telefonon kell, vagy személyesen vagy online?

Nem tudom mi ennek a menete..sajnos.

Köszönöm szépen.

tegnapelőtt 12:36
 1/5 anonim ***** válasza:
0%

Mbh-nál online nem tudtam. Meg szerintem nem is lehet. Telefonont nem is próbáltam. Személyesen mentem be. Lefénymásolták a lakcímkártyát meg a személyit és elméletileg átírták. Még ha jól rémlik valami papírt is alá kellett írnom, hogy tényleg én kérem a lakcím és a levelezési cím módosítást.

Aztán kb. 3 hónappal később hívott az exem, hogy megint hozzá sikerült küldenie a banknak egy levelet. Másodikra sikerült megoldaniuk ezt a nagyon nehéz feladatot. De szerencsére már nem vagyok ügyfelük.

tegnapelőtt 12:52
 2/5 anonim ***** válasza:
Online Bankon be lehet állitani. (ha van online banking)
tegnapelőtt 12:52
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Első kommentelő:

A lakcím változása nem egyenlő az értesítési cím vagy postacím változásával.

Esetleg ha pedig ez egy új kártya volt, annak a folyamata már jóval a levél érkezése előtt elindul.

Nem az MBH-nál ugyan, de a barátnőm járt hasonlóan, hogy amikor hozzám költözött csak az egyik címét módosította.

tegnapelőtt 17:27
 4/5 anonim ***** válasza:

MBH-nál vagyok.

A bankkártyámat a tartózkodási helyem szerinti címre küldték. Van lakcímem és tartózkodási helyem is. A bankfiókban mondták, hogy a "postázási" címet csak személyesen lehet - egyenlőre - módosítani. Éppen ezért kérvényeztem írásban, hogy a továbbiakban a bankfiókba küldjék az új kártyákat és majd ott átveszem. Így mindegy, hogy éppen hova vagyok bejelentve, elfelejtem bejelenteni vagy sem.

tegnap 06:53
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha van telefonos ügyintézésre kódod, akkor valószínűleg azon keresztül is el tudod intézni. Mintha személyesen tetted volna meg a bejelentésed.
tegnap 06:55

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!