Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Munkáshitel igényléséhez...

Munkáshitel igényléséhez miket vigyek magammal a bankba?

Figyelt kérdés
elolvastam róla mindent amit a bank honlapján találtam. Ki kell tölteni akkor gondolom akkor azt a letölthető nyomtatványt az igényléshez, igazolni kell a tb biztosítást, és a 6 hónapos munkaviszont, bűntetlen előéletet. tiktokon láttam róla videót, elvileg kérnek erkölcsi bizonyítványt, így sokan több kört futnak miatta. Ha egy kör alatt szeretném elintézni az igénylés benyújtását, miket vigyek magammal? ertsre bankhoz mennék. előre is köszi a válaszokat.
jan. 5. 08:56
 1/2 nb2019 ***** válasza:
100%

Tényleg mindent elolvastál?

Ennek a doksinak a 6-7. oldalát is? [link]

Mert ha igen, akkor nem értem miért lepett meg a tiktok videóban (OMG) látott erkölcsi bionyítvány:

"8) aki büntetlen előéletű.

Igazolása: 90 napnál nem régebbi érvényes hatósági erkölcsi bizonyítvány"

jan. 5. 10:01
 2/2 A kérdező kommentje:
a kommenteket olvastam a videó alatt, és sokan meglepődtek hogy kértek erkölcsit. de akkor átfutottam ezen, és a kommenteket látva és is meglepődtem.
jan. 5. 10:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!