Neten keresztül meg tudom változtatni a telefonszámom amit eredetileg adtam meg bankszámlához, vagy mindenképp be kell mennem személyesen/ fel kell hívnom a bankot?
Figyelt kérdés
nem tudok belépni George alkalmazásba, mert nem tudom/elfelejtettem az e-csatorna jelszavamat. viszont annak az igényléséhez/pótlásához válaszolni kell 9 kérdésre, hogy azonosítsd magad. nekem ez meg is van, de ugye telefonszámra SMS-ben küldenék az új kódot. én pedig azóta másik telefonszámot használok, viszont tudomásom szerint ha belépek, csak akkor tudnám megváltoztatni a telefonszámom. viszont nem tudok belépni ugye. szóval ez ilyen körforgás. azért kérdezem csak egyébként mert nem igazán szeretek se telefonálni, se bemenni személyesen, gyorsabb lenne neten megoldani valahogy. ha nem lehet akkor persze bemegyek/felhívom őket. aki tud segíteni és válaszol annak nagyon szépen köszönöm!!!#Erste Bank #telefonos ügyintézés #e-csatorna jelszó #jelszó pótlás #jelszó igénylése #erste bank ügyintézés
aug. 8. 16:00
3/5 anonim válasza:
Ha nem tudsz belépni a netbankba/George-ba, akkor marad a telebank vagy a személyes ügyintézés.
4/5 anonim válasza:
Telefonszámot csakis személyesen, azonosítás után lehet a bankban megváltoztatni. Gondolj bele, ellenkező esetben bárki beletefonálhatna, kérve a nevedben a módosítást.
5/5 anonim válasza:
A telebankom keresztül is lehet, csak kell az e-csatotna azonosító és a T-pin.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!