Sajnos csaló áldozata lettem. Elutaltam 20 ezer forint előleget, de egy kamu címre mentem és le lettem tiltva. Van némi remény elkapni az illetőt? Telefonszáma amin beszéltünk és a bankszámlaszám megvan, amire utaltam. Tegyek feljelentést?
Ha megvan a bankszámlaszám én nem értem mi akadálya onnantól visszanyomozni az elkövetőt. A bank nem működik együtt a rendőrséggel?
Vagy egy ilyen 20.000Ft-os csalásnak nincs akkora jelentősége hogy foglalkozni kelljen vele?
Én mindenképpen megpróbálnék bemenni a rendőrségre, megmondanám hogy ez és így történt, itt a bankszámlaszám, megtudható-e ezek alapján ki az elkövető?
Engem múltkor valami autóbiztosítással kapcsolatban hívott fel egy férfi, aki hallhatóan felolvasott nekem valami szöveget, én meg 6 percig húztam az idejét mire letette. Bocs hogy nem tudok érdemben válaszolni, de ez az ország már annyira reménytelen hogy szerintem nem foglalkozna ezzel a rendőrség.
cella információ? :D
LOL!
A bankszámlaszám alapján még a személyigazolvány száma is meglesz az elkövetőnek, minek a cella infó? :D
Kérdező: a rendőrség fog csinálni valamit, mert
- egyrészt nagyon könnyű felderíteni az ilyen bűnügyet
- másrészt nagyon ritka, hogy csak 1 embert verjen át
Rendőrségi szemmel nézve ez egy tipikus win-win szitu, alig kell dolgozni vele (a banki adatok alapján 5 perc alatt megvan az elkövető), sok károsult van, és emiatt látható az összeg is
Ennyit már én kinyomoztam...mostmár biztos hogy csalók. Remélem tényleg elkapják őket. Persze a 20 ezer forintomnak annyi ugye?
Ha nem teljesen retardált, akkor nem a csaló nevén van a bankszámla, hanem egy hajléktalanén, a pénznek pedig jó eséllyel hűlt helye van, mivel azonnal tovább szokták utalni.
Mi a tema? Mivel vett ra?
20 ezerrel is foglalkoznak. Be kell jelenteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!