Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Sajnos csaló áldozata lettem....

Sajnos csaló áldozata lettem. Elutaltam 20 ezer forint előleget, de egy kamu címre mentem és le lettem tiltva. Van némi remény elkapni az illetőt? Telefonszáma amin beszéltünk és a bankszámlaszám megvan, amire utaltam. Tegyek feljelentést?

Figyelt kérdés

2023. febr. 28. 21:51
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:

Kérdező! nem félsz amúgy? Hogy feltöri a rendőrség rendszerét, megtudja, hogy te jelentetted fel, és mielőtt elhagyja az országot, még megkeres és bosszút áll? Az ilyen szuperbűnözöktől minden kitelik. Jobb lenne, ha most pár hónapig nem mennél haza!

Sőt a gépet se kapcsold be, mert a GYK-t is meghackeli, és akkor az IP címedet is tudni fogja, és véged.

2023. márc. 2. 14:57
 32/33 anonim ***** válasza:
Na, mi lett?
2024. jan. 17. 16:36
 33/33 anonim ***** válasza:
Minek utaltál előleget, ha amúgy is el kellett utaznod a cuccért? Nehogy eladja másnak?
2024. jan. 18. 13:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!