Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Nem képes a cég kitölteni a...

Nem képes a cég kitölteni a munkáltatói igazolást amit a bank kér?

Figyelt kérdés
Egy török cégnèl dolgozok, kértem töltsék ki, erre adtak egy lapot amin minden szerepel ami a munkáltatói igazoláson kell hogy legyen, namár a bank csak a saját formanyomtatványát fogadja el...ezen bukom el a hitelt, amire egyébként most nagy szükségem lenne. Bementem az irodába, ezt elmondtam bent, a nyominger megvonta a vállát és ennyi. Esetleg ha a bank fogja keresni a céget, őket komolyabban veszik, vagy mi lenne a megoldás?
tegnapelőtt 07:04
 1/3 anonim ***** válasza:
72%

Az a baj ha a bank csak a saját űrlapját fogadja el, akkor keresni sem fogják a munkáltatódat, mert az egész folyamat megáll, ha nem nyújtod be a megfelelő igazolást.

Nem tudom miért csinálják ezt. Elvileg el kellene fogadniuk az azonos tartalommal rendelkező igazolást, akkor is ha nem a saját űrlapjuk, de hát hitelt pedig nem kötelesek adni.

Esetleg másik banknál próbáld meg vagy magyarázd el így a munkáltatódnak és kérd, hogy a megfelelő nyomtatványt töltsék ki.

tegnapelőtt 07:41
 2/3 anonim ***** válasza:
70%

Nem tudom, segít-e az én példám, de hátha.

Román cég, de forintban kapjuk a fizetést, magyar a megbízott bérszámfejtő cég. Az irodában senki sem tudott segíteni, a bérszámfejtőnek kellett írni. A bérszámfejtő viszont simán kitöltötte, hiszen ők magyarok.

Nálatok nem magyar a bérszámfejtés esetleg?

tegnapelőtt 10:25
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Töltsd ki magad, utána egy aláírást és egy pecsétet csak tudsz rá szerezni.
tegnapelőtt 11:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!