Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Miert olyan nagy baj egyesekne...

Miert olyan nagy baj egyeseknel, ha bankban veszek allampapirt es nem allamkincstarban?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy bankoknal koltsegesebb, mint a kincstarban venni, de ettol eltekintve miert rossz otlet a bank?
tegnapelőtt 05:03
 1/7 anonim ***** válasza:
89%
Megvàlaszoltad magadnak a kérdést.
tegnapelőtt 05:57
 2/7 anonim ***** válasza:
89%
Csak azért, amire már te is választ adtál magadnak.
tegnapelőtt 06:47
 3/7 nb2019 ***** válasza:
100%

Dehogy baj, ha szeretnél banknál venni, vegyél ott. Csak költségesebb lesz, előnnyel pedig nem jár. Ettől a költségtől akarunk a Bankról lebeszélő válaszokkal megkímélni.

(Pontosabban végiggondolva egyetlen előnye lehet: Ha eléred azt a limitet, amit egy adott állampapírból vehetnél, akkor egy második értékpapír-számlára van még lehetőséged újra venni. De azért ez elég ritkán fordul elő, és ha valakinek ekkora befektethető vagyona van, ott már érdemes lenne utánaolvasni a portfólió-építés elveinek.)

tegnapelőtt 10:13
 4/7 anonim ***** válasza:
83%
Nekünk nem baj, neked baj. Elképzelni sem tudod minden bizonnyal, hogy pár százalék költség hosszútávon milyen hatalmas összeget tesz ki.
tegnapelőtt 10:35
 5/7 anonim ***** válasza:
79%
Nekem nem baj, sőt ha OTPs vagy, köszi a hozzájárulást az osztalékbevételemhez.
tegnapelőtt 10:37
 6/7 anonim ***** válasza:
79%
Ha ellensége vagy a saját pénzednek, vegyél bankban nyugodtan. Sőt tudod, mit? Add ide a pénzt, én veszek államkincstárnál papírt és amikor kifizetem neked, megtartom azt az összeget, amit a bank is megtartana.
tegnapelőtt 11:15
 7/7 anonim ***** válasza:
79%
Nem baj, csak így kb felesleges. Mintha vennél minden nap egy kávét és kiöntenéd.
tegnapelőtt 11:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!