Államkincstártól telefonon szoktak ügyfeleket hívni?
Figyelt kérdés
Lekötésekkel kapcsolatos tájékoztatás miatt szoktak ügyfeleket hívni Államkincstártól?
Tegnap hívtak, nem tudtam felvenni és elvileg a telefonszám, melyről hívtak, hozzájuk tartozik.
1 hónapja a WebKincstárba belépve rendelkeztem az újbóli lekötést illetően (lejárat, kamatok), most belépve tapasztaltam: ez nem valósult meg, lehet erről akartak volna tájékoztatni?
Pont tegnap kaptam SMS üzenetet jóváírásról.
okt. 23. 09:03
1/4 anonim válasza:
Engem volt mar, hogy felhivtak ilyen ugyben.
2/4 anonim válasza:
Ünnepnap miatt nem írták még jóvá. Én a helyedben nem vennék föl idegen számot, mert simán kicsalhatják az adataidat. Meg lehet már oldani, hogy más telefonszámot használnak. Vagy hívd föl őket te, vagy menj be személyesen. Óvatosan az ilyen hívásokkal!!!
3/4 A kérdező kommentje:
Tudom hogy bármilyen számot tudnak klónozni, sajnos.
Ha csalók lettek volna és nem mondok nekik semmit, akkor nincs mivel visszaélni.
okt. 23. 16:10
4/4 anonim válasza:
Amikor bejött ez a telefonos csalás heti 2-er is hívtak, pedig még akkor nem volt webkincstáram :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!