Csalás áldozata lettem, ellopták a kártya adataimat, 10 tranzakcióval leszedtek 300 ezer forintot a számlámról, viszont beállított SMS értesítés s nem érkezett a tranzakciókról, felelősségre vonható a bank?
Hülye voltam, MVM csalás áldozata lettem, ki szerettem volna fizetni egy számlát kamu MVM oldaloN. Megadtam a kártya adataimat. Alairom, hibáztam. Viszont ezt kobetoen 10 tranzakcióval szedték le a pénzem, 300 Ft-ot,úgy hogy semmilyen SMS-t nem kaptam, pedig hozzá van rendelve az SMS szolgáltatás a banszamlamhoz.
Korábban is jeleztem már a problémát az SMS szolgáltatással kapcsolatban, de semmi eredménye nem volt.
Az első tranzakciót követően észre vehettem volna, hogy szedik le a pénzem, le tilthattam volna a kártyát, de így esélyem sem volt. Tuneziabol szedték le a pénzem..
Felelősségre vonható a bank? Mire számíthatok?
18: FB-on keress rá, hogy "banki" (banki meló-nak hívja a károsult az esetet), és Terasztető mester.
Neki 11 milliót emeltek le a számlájáról egyszerre, szintén ez a bank!
A rendőrség semmit nem csinál, pénzügyi felügyelet semmit nem csinál, polgári pert tudott csak indítani, amihez be kellett fizetni ugye közel 2 M illetéket!!!
Minden fejleményről csinált egy videót!
A balasszagyarmati törvényszéken volt az első tárgyalás.
Ott annyi derült ki, hogy a bank nem tudja bizonyítani, hogy nem kért SMS-t a tranzakció jóváhagyásához, tehát - valószínűleg hackerek - áttörték ezt a védelmi vonalat.
Esetleg konzultáljatok!
Nagyon sok komment volt, biztonsági szakemberektől is, nagyon úgy fest, hogy a bank alkalmazottai közt vannak a rablók!!
RTL-en is lement, Youtube.on és Google-ben si megtalálod.
Amúgy ennél a banknál rengeteg botrány volt már, pl. nyáron a vállalkozók számlája hetekig zárolva volt, nem tudták kifizetni az embereiket (alkalmazottak) se!
A bank nem tudott mit csinálni, széttárták a kezüket.
Rengeteg ember elment akkor a banktól!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!