OTP sms értesítés online lemondása lehetséges?
Figyelt kérdés
Nem szeretném, ha az OTP sms-t küldene minden egyes tranzakcióról, mert teljesen fölöslegesen von le nem kevés pénzeket...
Ezt valahogy az applikációban vagy valahol online le lehet mondani/tiltani? Ha igen hogy? Vagy egyszerűbb bemenni a bankba és személyesen elintézni?
2022. dec. 30. 13:38
1/7 anonim válasza:
Belehet állítani applikációba, hogy ne küldje, de hiába állítod be, továbbra is küldeni fogja, csak úgy tudod lemondani, ha bemész az otp-be és mondod nekik, hogy nem tartasz rá igényt.
2/7 anonim válasza:
Be lehet állítani applikációban egy limitet, hogy csak bizonyos összeg felett küldjön. Nekem az működött.
3/7 anonim válasza:
Én beállítottam mégis küldi.....
4/7 A kérdező kommentje:
Pontosan ezt hol tudom beállítani?
Én nem nagyon találtam..
Mert azért megpróbálnám, hátha..
Ha nem akkor meg marad a személyes lemondás..
2022. dec. 30. 14:29
5/7 anonim válasza:
otp app - megnyitod - belépsz - "továbbiak" (3 vonal) - beállítások - értesítések - sms szolgáltatás.
6/7 A kérdező kommentje:
Eddig már eljutottam, de onnan átirányít az internet bankba, ahol nem találok lehetőséget az sms szolgáltatás beállítására... :(
2022. dec. 30. 23:27
7/7 anonim válasza:
Azt a régi netbankba tudod csak. Valami OTP direkt vagy mi. A régi felület.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!