Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Hogyan lehetsèges hogy a...

Hogyan lehetsèges hogy a bankàrtyàmról egy ismeretlen levet 44 Eurot? Sms nem kaptam róla! Semmi èrtesitès nem jött. Csak èszre vettem hogy az egyenlegem nincs meg!

Figyelt kérdés

Ennyi adatot adott meg a levètelről!

-Sztàtusz : eladot

-helyszin: +442394340550 CYP

-Levelező: bebeautiful.club

-összeg : 44 Euro.

Na meg anyit tartalmaz mèg a komisziót meg melyik nap melyik időben törtènt ez!

Segitsetek mit csinàljak ebben az esettben?

A kàrtyàm külföldi Ukrexim Bank.

2022. márc. 28. 23:49
 1/3 anonim ***** válasza:

Én azonnal tiltatnám a kártyámat. Bonyolítja a helyzetet, hogy ukrán banknál vagy, és nem tudom hogy működnek most ott a dolgok, hogyan jutsz új kártyához stb.

A tranzakció egy ciprusi bejegyzésű cég webáruházára mutat. Először gondold végig, hogy rendeltél-e tőlük az utóbbi időben valamit. Ha igen akkor meg van a megoldás. Ha nem, akkor visszaélhettek a kártya vagy számlaadataiddal.

Ránéztem a cégre, tipikus lehúzós történet, fel kellene jelenteni őket.

TERMS AND CONDITIONS

1. General information on bebeautiful.club

…..

„1.4 Bebeautiful.club offers members the opportunity to participate in its membership rewards program. To become a Bebeautiful.club member, simply purchase any Bebeautiful.club product at member price on this Site or through an applicable Service and you will be automatically enrolled in the Bebeautiful.club membership program (including every 14 days, automatic purchase feature).”

……

3. Membership perks and pricing

„3.5 The recurring (every 14 days) member top-up price is €16.00 for STARTER, €24.00 for BASIC, €34.00 for PRIME, €44.00 for GOLD, including VAT, to be drawn on the Customer’s selected payment method every 14 days, all dependent on the Customer’s choice of package.”…

„3.6 If the Customer wishes to terminate his/her membership, he/she may do so with immediate effect. Termination must be notified in writing to the email address statied in clause 10 or by means of the Customer’s account under “My account” / “My membership”. Use the function “Termination of membership”. Credits are non-refundable and a cancelation fee of 4.95 EUR will be charged immediately.”

Ha vásároltál tőlük, akkor valószínű akaratlanul feliratkoztál a „klubtagsági programjukba”, és ezért 14 naponta vonnak 44 eurót a számládról. A jó hír, hogy 4.95 euróért leiratkozhatsz.

2022. márc. 29. 03:25
 2/3 anonim ***** válasza:
Rendeltél valahol valamit, vagy előfizettél valamire amiért havonta von valamit, esetleg valami fake akcióban megadtak a kártyád adatait.
2022. márc. 29. 06:31
 3/3 anonim ***** válasza:
Elképesztő hogy embereket így ma még le lehet húzni
2022. ápr. 23. 00:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!