Mire volt jó az állampapír, ha a hozamánál jóval
magasabb az ingatlanáremelkedés?
Figyelt kérdés
2025-ben jár le az állampapírom. 2021-ben kb. egy akkori garzon lakás árát tettem bele, de már 2024 decemberében duplájával drágultak meg a lakások mint amekkora hozama volt az állampapíromnak. Tehát már nem jönne ki belőle egy garzon lakás sem. Nem beszélve a megnövekedett illetékről. Megint át vert mindenkit a fidesz kormány.
Mégis milyen minősítő jelzőket vársz, amikor kötöd az ebet a karóhoz, ragaszkodsz az elméletedhez, amikor nagyjából mindenki leírta, hogy nincs igazad? De szerinted mindneki hülye aki nem ért egyet veled.
tegnap 11:23
32/37 anonim válasza:
Az első 1-2 oldalon nem pontoztad le kellőképpen a válaszaimat. Regisztrálj még néhány profilt, hogy azokat is 0%-osra le tudd vinni 😆
tegnap 17:05
33/37 anonim válasza:
De legalább a hisztijét befejezte.
tegnap 17:16
34/37 anonim válasza:
Hányszor verte át eddig a Fidesz az ostobákat (láss példát magadban)? Nem volt elég? Nem hát, mindig cinikusan kell hozzájuk állni. Én speciel kimentettem a pénzem Revoluton keresztül illetve még “jó” árfolyam 380 körül át váltottam euróba. Azóta egyszer se ment le arra a szintre a Fidesz gyenge gazdaság/monetáris politikája miatt. Majd a legközelebbi baromságuknak is dőlj be. Legyél hülye, kell az ebbe az országba. :)
ma 02:49
35/37 A kérdező kommentje:
34# valóban nem vagyok se pénzügyi zseni, se üzletember, se bankár, se ügyvéd. Sajnos ebben az országban, hogy ne legyél földönfutó ezekhez mindhez konyítani kell már. De szerintem ez nem engem minősít, hanem azt, hogy mennyire kiszámíthatatlan a fidesz, egyik napról a másikra vezetnek be vagy szüntetnek meg törvényeket. Ostoba és hülye pedig akkor lennék ha csak állampapírban lenne a teljes portfólióm, meg ha olyan lennék mint te.
ma 04:51
36/37 nb2019 válasza:
Azért lépjünk már egy picit vissza. Azt írtad, hogy 2021-ben közel egy lakásnyi pénzt betettél állampapírba. Az alaphangon 20-25 millió. Ha ez tényleg okosan PMÁP-ban volt, hoz a 2023-2025 közötti időszakban kb 35%-ot, szóval lesz a jövő évi periódus-váltáskor 27-34 millió. Emellett állításod szerint ez a portfóliódnak csak egyik része. Ha csak a fele, akkor kell legyen még ennyid valahol, szóval 50-70 milliód van alaphangon. Ez sokmindent jelent, de olyan szavakkal, mint földönfutó felesleges emellett dobálózni.
Felteszem hogy tényleg nem trollkodsz, ebben az esetben csak egyszerűen eltévedtél, és a politikai topik helyett a gazdaságiba tetted fel a kérdést.
ma 10:04
37/37 anonim válasza:
“Ostoba és hülye pedig akkor lennék ha csak állampapírban lenne a teljes portfólióm, meg ha olyan lennék mint te”
Miért is ostoba meg hülye a 34-es? Nem tudod megállni, hogy ne rúgj vissza amikor sértve érzed magad?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!