Mennyi a max hitel amit bevallnal 20-25 évre?
A fizetés 25%-a alatt vállalnék hitelt. Viszont itt nsgyon le lettem fikazva, hogy kicentizzuk stb. Mert mi van ha meghal valamelyikunk, vagy munkahely elvesztése...
Ilyen alapon gondolom 0-t kellene vállalnom...
Szóval neked mi a max amit bevallalnal?
Te azért lettél leosztva, mert a 25% nálad azt jelenti, hogy 650 ezer forint bevételből havi 140-150et terveztek hitelre fizetni és a maradék kemény 500 ezerből terveztek hosszútávon megélni 3(!) gyerekkel.
És akkor még ebből kellene félreraknotok autócserére, háztartásigép cserére, olyan esetre, ha munkanélküliek/betegek lesztek. Ha 100 ezres fejlesztés kell a gyereknek.
Na ezért vagytok kicentizve, mert 5 fő hosszútávin ebből max. megél hónapról-hónapra, de ha beüt valami, 3 hónap múlva éhen haltok 3 gyerekkel
Írtam, hogy 600 a minimum. Jóval több lesz, ha dolgozom. Plusz penzeket keres a férjem negyedévente, azt nem számoltam hozzá.
Tehát akkor 100e törlesztőt mekkora fizura vehetek fel úgy, hogy kenyelmes legyen?
.(100 lesz miután elotorlesztunk).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!