Mit tanácsoltok hitel v személyi kölcsön ügyben?
Erre a szövegre egy bank se ad hitelt, és jobb is így.
Azt mondom, hogy max. úgy vegyél fel hitelt, hogy van BIZTOS állásod. Különben ne, ha nem muszáj. Nem is nagyon kapnál, max. uzsorástól, de azt meg pláne ne.
Simán lehet, hogy mégsem kapod meg az állást, mert valami addig közbejön a munkáltatónak, vagy ha valami csoda folytán mégis, simán lehet, hogy nem válsz be, felmondanak próbaidőben.
Én inkább olyan megoldást javaslok, hogy akkor menj le, ha már megvan az állásod, és valami munkásszállón élj, ha az ingázás nem megoldható. Majd aztán úgyis rájössz, hogy elég drága a fővárosban lakást bérelni, nincs kolbászból a kerítés itt sem.
Elég gáz lehet ugyanis munkanélküliként még másfél millás tartozással is a nyakunkban lenni.
Két szép szemre amúgy se adnak másfél millát, ahhoz fedezet is kell, pl. ingatlan.
Szerintem ezt te nagyon nem gondoltad át, állomvilágban élsz.
"dec 31.én megszűnik a munkahelyem"
Ennél a résznél fogja mondani a banki ügyintéző, hogy köszönöm, viszlát. Bemondásra ("ott már van fix munkahelyem") nem fog neked senki sem hitelt adni.
Ha majd lesz 3 vagy 6 hónap munkaviszonyod, és megfelelsz a többi követelménynek is, majd akkor adnak.
Kérdező, én a helyedben inkább először helyben keresnék munkát, maradnék a seggemen, az így megspórolt pénzt nyelvtanulásra költeném, ha nem tudnék,
közben rendesen fogamhoz verném a garast, aztán mennék külföldre dolgozni, és máris lenne pénz.
csak annyi a kérdésem hogy személyi kölcsön esetén mi van ha megszakad a munka viszonyom 1 hétre ha fizetek normálisan akk nem érdekli őket vagy van valami ami miatt az probléma.
5-ös válaszoló név nélkül csövesezel engem oké biztos boldog életed lehet
többieknek am köszi a választ
Nem tudom, hogy mire kell a másfél milla, de az tény, hogy eladósodni úgy, hogy várhatóan munkanélküli leszel, nem jó, még akkor sem, ha kilátásban van egy másik munkahely.
Lehet, hogyha nem árulod el, akkor nagyobb eséllyel kapsz pénzt, de kétlem, hogy jó lenne ez neked. Fedezet akkor is kell, valószínűleg jóval értékesebb ingatlan stb. és ha nincs, akkor ne is menj hitelt kérni. Ha van, akkor esetleg, de mondom, benne van a pakliban, hogy addig az új munkáltató, akire számítasz, meggondolja magát, vagy két héten belül kirúg, mert nem válsz be, netán olyan szar a körülmény, hogy nem bírsz megmaradni, rossz esetben meg dolgoztat, de ki se fizet.
Egyetlen másik opciót tudok elképzelni, ha azt mondod, hogy vállalkozást akarsz a pénzből létrehozni, amiben dolgoznál. De egy vállalkozás is rettenetesen kockázatos, a semmire nem venném fel a hitelt, mert ez olyan orosz rulett, ahol nem is egy töltény van a tárban.
Felrakni egybe a pirosra kaszinóba :D
Jó persze értem azt hallottam hogy személyi kölcsönhöz nem kell semmi csak igazolás 6 hónapos munkahelyről ami ugye bőven van.
Nem nincs benne hogy nem lesz munkám de ebbe hadd ne menjek bele
értem amúgy köszönöm ha van valami tippetek még szívesen fogadom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!