Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Átlag 250-es fizuval mennyi...

Átlag 250-es fizuval mennyi hitelt kaphatok?

Figyelt kérdés

Nincs semmi fizetnivalóm még, így gondolom a teljes fizum fele lehet törlesztő részlet. Ezt olvastam valahol.

De a gyakorlatban mi a helyzet?

Van valakinek tapasztalata ilyen fizuval kb?

okt. 5. 15:30
 1/10 anonim ***** válasza:
65%

Ha meg is kapod, akkor sem igazán felelős döntés bármilyen hitelbe beleugrani ilyen bevétel mellett.

Maximum valami havi párezres áruhitelt tudok elképzelni, ha kamatmentes.

Ha ingatlan, autó, stb. a cél, akkor szerintem felejtsd el.

okt. 5. 16:29
 2/10 anonim ***** válasza:
77%

A JTM valóban 50%-ot engedélyez, azaz nettó 250-es fizu esetén 125 ezret. De okos ember nem vesz fel ekkora hitelt, hanem nagyon max a jövedelme 30%-át költi hitelre. Ez a te esetedben maximum 75 ezres havi törlesztőt jelentene.

De mivel a te kereseted eléggé alacsony, így semmilyen hitelt nem javaslok, mert nem maradna pénz megélni és a végén napról-napra tengődés lenne belőle.

okt. 5. 18:18
 3/10 anonim ***** válasza:
29%
oszt mire kell a hitel, plazmatévére? mibő fogod fizetni?
okt. 5. 21:15
 4/10 A kérdező kommentje:

Két részletes és "kedves" választ írtam az első két nyomorultnak, de törölték.

Gratula mindenkinek! Jó ez az oldal csak éppen haszontalan unatkozó emberek vannak itt.

Ezzel befejeztem, mert látom hogy itt csak beidomított bábok vannak, akiknek megmondták hogyan kell élni és nekik elég az a 8-12 óra munka életük végéig...

Császtok nyomik!

okt. 6. 09:32
 5/10 anonim ***** válasza:
55%

"látom hogy itt csak beidomított bábok vannak, akiknek megmondták hogyan kell élni és nekik elég az a 8-12 óra munka életük végéig...

Császtok nyomik!"

Érted, egy 250-et kereső prolibohóc de a saját fejében Ő az élet császára, mindenki más meg egy hatalmas lúzer. :D :D :D :D :D

Egyszerűen imádom azt a káoszt, ami az egyszerű népek fejében van, kitalálni nem lehetne ennél jobb komédiát :D :D :D

okt. 6. 09:45
 6/10 anonim ***** válasza:
73%
4: Ugye tudod, ha megkapod a hitelt, azt később törleszteni is szükséges, ami miatt rosszabbul fogsz élni, mint jelenleg? Hiteltől nem leszel gazdag, ne csapjon be, hogy kapsz egy nagyobb összeget, hiszen ennek díja van!
okt. 6. 09:53
 7/10 anonim ***** válasza:
45%
5~ Te sem vagy semmi, mert ettől még nem lesz proli! -____- Egyetértek vele, hogy valakitől csak a pofázás jött. Ha ő beképzelt, akkor más is az.
okt. 6. 11:32
 8/10 anonim ***** válasza:

Bankoknál már csak 500-E az alsó összeg és 24 hónapra szól. Persze vissza lehet előbb dobni, ha összejön a pénz valahogyan. Én nagyon gondolkodtam temetés miatt, nem keresek sokkal többet, decemberig összejött volna az 450-E, végül csak 30-ezret kell kölcsönbe kérnem. Feleslegesen ugrottam volna bele, mert felesleges huzavona.

Egyéb kölcsönző cégek adnak gyorskölcsönként kevesebbet, mint Provident és Cofidis. Viszont eléggé mocsok cégek más szempontból, én valójában sajnos egyiket sem javaslom.

A felső határt nem tudom.

okt. 6. 11:35
 9/10 anonim ***** válasza:
*-az
okt. 6. 11:35
 10/10 anonim ***** válasza:

Szerintem általánosságban elmondható, hogy a hitel - paradox módon - azoknak éri meg, akik egyben is ki tudnák fizetni a vételárat. Mondjuk mert jobb hozammal tudják az összeget befektetni, mint a hitel kamata.

Egy kivétel van ezalól, a lakáshitel.

okt. 7. 11:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!