Mennyi szokott lenni az elotorlesztesi dij?

Figyelt kérdés

Tudom,nehéz így megmondani, csak kb mégis mire lehet számítani.

16.5 millió ingatlan kölcsön. Tavaly vettem fel,minden évben tervezek egy milliót előtörleszteni. Most lesz az első ugye. Futamidő 20 év. Készpénzben akarok elotorleszteni (úgy olvastam ez is szamit). CIB bank a jótét lélek.

aug. 21. 23:12
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

#18: Bekettyóztál vagy mi bajod?

#19: Igen és azt te 5 évvel ezelőtt tudtad mikor a hitelt felvetted, hogy nyereséged lesz, ugye? Puszta szerencse.

#20: talán megérted, ha azt mondom, hogy a hitel felvételének a pillanatában a bank tuti nyert.. Hogy aki a hitelt felvette nyerni fog-e rajta az a jövő zenéje, de a bank nem veszíthet.

aug. 24. 16:10
 22/27 anonim ***** válasza:
58%
#21 Te pedig talán azt érted meg, hogy létezik win-win szituáció, amikor a bank is és az ügyfél is jól jár.
aug. 24. 16:38
 23/27 anonim ***** válasza:
Az már szerencse dolga.
aug. 24. 17:43
 24/27 anonim ***** válasza:
58%
De akkor megdőlt azon állításod, hogy bármelyik hitel csak a banknak jó.
aug. 24. 17:55
 25/27 anonim ***** válasza:
#24: Nem dőlt meg, mivel én a hitelfelvétel pillanatában állítottam, hogy az csak a banknak jó. Értelmezd már amit írtam az isten áldjon meg!
aug. 24. 18:07
 26/27 anonim ***** válasza:
25 Továbbra sincs igazad. Üzleti tervet, cash-flowt, likviditási tervet kell beadni, ha nem vagy nyereséges, nem biztos, hogy jó adós leszel, tehát? Win-win. Különben lost-lost.
aug. 26. 21:32
 27/27 anonim ***** válasza:
26: Továbbra sincs igazad. Többség nem ad be üzleti tervet, egyszerűen hitelt vesz fel és kész.
aug. 27. 16:33
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!