Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Ha én 30 éves vagyok a párom...

Ha én 30 éves vagyok a párom meg 50,igényelhetünk Csokot vagy valamilyen lakástámogatást az államtól?

Figyelt kérdés
Végülis mind a ketten fiatalok vagyunk még.Érdemes megpróbálni?30/F

máj. 27. 17:22
1 2
 1/18 A kérdező kommentje:
Gyerekünk nincs mind a kettőnknek voltak korábban is kapcsolatai de gyerek nem született egyikből sem.
máj. 27. 17:24
 2/18 anonim ***** válasza:
95%
Hat ha a parod a no es 50 eves, ott mar nem lesz gyerek, szoval csokot tuti nem.
máj. 27. 17:28
 3/18 anonim ***** válasza:
96%

“Végülis mind a ketten fiatalok vagyunk még.”

Na ez a mondat világossá tette, h csak trollkérdés.

máj. 27. 17:30
 4/18 A kérdező kommentje:
Igen a párom az 50 éves.Albérletben lakunk de jobb lenne egy saját lakásban.Unalmas hogy mindig költözni kell egyik albérletből a másikba.
máj. 27. 17:31
 5/18 A kérdező kommentje:
3 én nem tartok idősnek egy 50 éves embert.Munkahelyen egyik kollégám most töltötte be a 70-et és fizikailag meg szellemileg is rendben van.
máj. 27. 17:33
 6/18 anonim ***** válasza:
98%
#5 nem idős, csak a fiataltól van rohadt messze. Plusz 50 évesen már szülni nem fog, mire vennél fel csokot?
máj. 27. 17:35
 7/18 A kérdező kommentje:
6 azért vannak nők akik 50 felett estek teherbe és szültek is.Mi is járhatunk még így.
máj. 27. 17:37
 8/18 anonim ***** válasza:
95%

Latom a csaladi idillt, mire oviba megy a csimota, anyuka elkezd klimaxni, te meg azon torod a fejed, hogy keveredtel ebbe bele.

Azert hajra, de allami tamogatas nem jar az ambicioitokert.

máj. 27. 17:43
 9/18 anonim ***** válasza:
93%
*klimaxolni
máj. 27. 17:44
 10/18 anonim ***** válasza:
100%

Egy apuka is idős már 50 évesen egy gyerekhez, pedig nem neki kell megszülnie. Bár vannak férfiak akik 50 évesen lesznek apák, de nekem ez kicsit fura. Egy 50 éves nő teherbeesési esélye nagyon alacsony, de nem lehetetlen, pláne ha az orvostudomány is rásegít. Nem beszélve a gyerek

felneveléséről.

máj. 27. 17:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!