30 éves koromra összeomlott az életem. Van kiút?
Egyetemekről kirugdostak, segédmunkánál többre sose vittem, vagyonom nincs. Alkoholista vagyok 10 éve. Jövőképem nincs.
Stabil párkapcsolatom nem igazán volt, inkább csak pár kalandom..
Azon gondolkodom hogy egy pisztolyt vehetnék egy csapásra megoldanám az összes gondom.Boom. Kész.
Szedd össze magad, amíg nem késő! Tedd le a piát, ajándékozd el, vagy öntsd ki a wc-be.
Keress magadnak a környéken valami gyári melót első körben és tanulj mellette valami szakmát, ami érdekel. Nehéz lesz elkezdeni, de próbálj meg hinni magadban.
Az öngyilkosság nem opció, nem lehet kiszállni így.
Ülj le, gondold át őszintén hogy min buksz el állandóan...nem vagy elég kitartó? Nincs célod? Külső kényszerek, stb?
..és gondold át mire vágysz....majd kezdj el haladni arra...fiatal vagy
Bandikám, kiút akkor van, ha csinálsz magadnak.
Mégis, mire számítottál? Valaki odamegy hozzád és jól megment téged? A saját döntéseidtől???
Bazsi, Bazsi,
megbezséltük ezt már párszor, menj visszaa az osztrákokhoz mosogatni, ott pont kerestél eleget, hogy az alkholizmusodat tudd táplálni.
Én húsz évesen érzem ezt. Mondjuk alkoholista nem vagyok, de szoktam inni én is.
Hol a kiút? Nem tudom. Keress munkát, én is ezt csinálom, csak épp nem kapok sehol. Vagyonom nekem sincs.
Elvonóra is elmehetsz, ha tényleg alkoholista vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!