Ha 30 éves vagyok és úgy döntök hogy soha többé nem fogok csajozni,meg fogom bánni ezt a döntésem?
Figyelt kérdés
Azon gondolkodom félre kéne tenni az ismerkedést,csajozást,de nem átmenetileg,hanem örökre.Kinézek egy idősek otthonát,ahol majd idős koromban gondozni fognak,mivel ugye feleségem,gyerekeim nem lesznek,de valakinek törődnie kell velem majd időskoromban.Tehát azt tervezem,hogy megy minden tovább,csak nők nélkül.Meg fogom bánni ezt a döntésem,vagy még az is lehet,hogy ez a helyes döntés?2020. aug. 6. 20:14
1/18 anonim válasza:
Megfogod banni, az igenyek miatt, a torodes miatt es minden miatt amit egy no, es egy csalad megadhat neked
2/18 anonim válasza:
Szerintem megbánnád. Valószínűleg nagyon magányos lennél, ahogy telne az idő a barátaid, ismerőseid is meghalnának. Oké, az idősek otthonában ápolnak testileg, de lelkileg...
3/18 A kérdező kommentje:
#1 arra gondoltam,veszek egy kutyát,vagy elhozok egyet a menhelyről,hogy ne legyek annyira magányos.
2020. aug. 6. 20:23
4/18 anonim válasza:
Én 19 éves vagyok, lány, nemrég döntöttem el, hogy soha nem lesz párkapcsolatom és később gyerekem.
Ezt eldöntöttem, de mivel nincs kőbe vésve és van hátra még néhány évtizedem, akármi történhet. Remélem, én "nyerek", ugyanis nem vágyom már egyikre sem.
Nem mindenkinek az a boldogság, hogy párkapcsolata és gyereke legyen. Mindenkinek az a helyes út, amit ő maga annak vél. Csak mert ez a megszokott, a normális, nem jelenti, hogy neked is egyenesút a boldogsághoz. Ha lesz valaki, akiért máshogy gondolod, adj egy esélyt neki, de ha nem, nem erőszakoltak magadra, nem hiszem, hogy lenne mit megbánni.
5/18 anonim válasza:
Már most bánod, pedig még fel sem adtad. (Különben nem született volna meg a kérdés.)
6/18 anonim válasza:
7/18 A kérdező kommentje:
#2 az az igazság,hogy unom már ezt a csajozás témát.Le szeretném zárni.
2020. aug. 6. 20:26
10/18 anonim válasza:
Én 46 évesen fáradtam bele a "pár"-kapcsolatokba. Nagyon nincs most rá szükségem!
Barátnők azért jöhetnének...
Üdv: középkorú Nőtárs
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!