Ha 30 éves vagyok és úgy döntök hogy soha többé nem fogok csajozni,meg fogom bánni ezt a döntésem?
Figyelt kérdés
Azon gondolkodom félre kéne tenni az ismerkedést,csajozást,de nem átmenetileg,hanem örökre.Kinézek egy idősek otthonát,ahol majd idős koromban gondozni fognak,mivel ugye feleségem,gyerekeim nem lesznek,de valakinek törődnie kell velem majd időskoromban.Tehát azt tervezem,hogy megy minden tovább,csak nők nélkül.Meg fogom bánni ezt a döntésem,vagy még az is lehet,hogy ez a helyes döntés?2020. aug. 6. 20:14
11/18 anonim válasza:
Soha nem pasiztam, mégis a 2. soksok éves kapcsolatban vagyok már 2 gyerekes anyaként, nem kell ahhoz a másik nemet hajkurászni, hogy legyen az embernek valakije, de ez a sajnáltatás szánalmas
12/18 anonim válasza:
A mai nők a lábuk közén kívül úgysem tudnak semmit adni, szóval nem sokban különböznek értékben az örömlányoktól.
13/18 anonim válasza:
Van, aki egyedül sem magányos! Tedd azt, ami Neked jó!
14/18 anonim válasza:
"Ha 30 éves vagyok és úgy döntök hogy soha többé nem fogok csajozni,meg fogom bánni ezt a döntésem?"
Ne aggodj ha egeszseges vagy 30,5 evesen mar nem is fogsz emlekezni ra :)
15/18 anonim válasza:
Csak sajnálatod magad, senkit nem érdekel. Nekem ha lennének gyerekek se akarnék megöregedni. Nemhogy idősek otthonában legyek? Mi a szarnak? Mi értelme lenne? Remélem még elpusztulok majd időben:D
16/18 anonim válasza:
Amúgy öregnek lenni szívás ha van családod akkor is, ezért én meg időben pusztulni akarok majd inkább.
17/18 anonim válasza:
Ráadásul itt valószínűleg nem lesz nyugdíj se már nekünk csak szólok. Dupla szívás. Nem érdemes megélni.
18/18 anonim válasza:
Nem feltétlenül. Miért is az az egy életút lehet boldog, hogy szaporodsz? Valamint mi a garancia arra, hogy a gyerekeid majd gondoskodnak rólad öregkorodra?
Ha te tudsz teljes, boldog életet élni párkapcsolat nélkül, akkor miért ne...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!