Havi 150 ezer forint ingyenes készpénzfelvét?
"kisebb költséggel"
De sokkal több IDŐBE kerül.
Az idő pedig pénz.
Az idegrendszerem is értékesebb annál, hogy ilyet csináljak, értékpapírszámlanyitás, annak gondozása, stb.
Elég indok az, hogy nincs kedvem ilyesmivel foglalkozni, mert kihullik tőle a hajam?
19: Más ok: pont hogy az ingyenes KP-felvételre akartam használni...
Ma megvehetem, ma vagy holnap eladhatom.
Állampapírnál ez ugyanakkora bukta, mintha számláról venném fel bankból.
Ennek 0 Ft költsége van, bármit (és bármikor) csinálok vele.
Állampapírnál nem!
(És nagyságrendekkel kevesebb az ügyintézési idő is.)
A szomszédban lehet megcsinálni.
Államkincstárhoz utazni kell... az is költség... stb.
23: akkor az ügyfélkaput kell intézni.:)
Én idegrohamot kapok a gépektől, úgyhogy sztornó.:)
"Bőven több idő lemenni a postára, mint az államkincstári számlán venni-eladni."
Már akinek.
Nekem nem működnek ezek a dolgok.
Volt egy számlám, amit azért szüntettem meg, mert sose sikerült belépni és 1,5 órás banki ügyintézéssel rendeződött ez csak. MINDEN ALKALOMMAL 1,5 órás ügyintézéssel, amikor be akartam lépni.
Valószínűleg antitalentum vagyok.
Minél kevesebb account, minél kevesebb szolgáltató!
15: "már nagyon ritka az olyan hely, ahol nem tudsz kártyával fizetni"
De téged nem zavar, hogy tudják, hol vagy, tehát nyomkövetőként funkcionál a kártya?
"De téged nem zavar, hogy tudják, hol vagy, tehát nyomkövetőként funkcionál a kártya?"
Nem. És fogadok, hogy a te zsebedben is ott van a mobiltelefon, amivel még jobban le tudnak követni.
Egyébként nem vagyok közszereplő vagy ismert ember, a kutyát sem érdekli, hol vagyok. Ez itt nem Kína, hogy social credit legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!