Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Havi 150 ezer forint ingyenes...

Havi 150 ezer forint ingyenes készpénzfelvét?

Figyelt kérdés
Véleményed szerint mit kellene vele csinálni?
2024. ápr. 10. 17:29
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
#8: Hazudsz.
2024. ápr. 11. 10:17
 12/38 anonim ***** válasza:

10: Bocsi, de én dollárt vettem.

Valutaváltóban.

Nem elkölteni akarom, befektetni.

Rubelt is néztem, mert nemrégiben a hétszeresére erősödött. De ezt lekéstem.

2024. ápr. 11. 10:27
 13/38 A kérdező kommentje:
#12 Ez is butaság. Ilyen esetben devizaszámlát kell nyitni és azon lekötni az összeget. A deviza váltás eleve olcsóbb, mint a valuta, ráadásul a bankban még kamatot is kapsz rá.
2024. ápr. 11. 10:36
 14/38 anonim ***** válasza:

13: Ezek plusz költségek és időigényes is.

Nem akartam lekötni sem, heteken belül el akartam adni, kb. pontosan 3-5 hét múlva. A prognózisa szerint kb. 2-300 000 Ft hozamot vártam ettől a tranzakciótól.

2024. ápr. 11. 10:42
 15/38 A kérdező kommentje:

Szerintem amúgy el kellene törölni az ingyenes készpénzfelvételt, cserébe az átutalásokról a tranzakciós illetéket is.

Eleve hülyeség a készpénzhasználatot így támogatni, mikor manapság már nagyon ritka az olyan hely, ahol nem tudsz kártyával fizetni. Még a zöldségpiacon is sok helyen lehet. Havi szinten 20 ezer forint a max, amit készpénzben költök.

2024. ápr. 11. 11:14
 16/38 anonim ***** válasza:
15: Én csak 3 példát írtam, ebből engem a múlt héten nagyon érzékenyen érintett a kincstári takarékjegy, mert azt akarnék venni, ha lehetne kártyával. És nem csak 150 000-ért, hanem akár 20-30-szor annyiért. De ha felveszem, az hatalmas ráfizetés, mert nagyon sokba kerül a KP-felvétel. Szóval én nem tudom, mit értesz azon, hogy támogatják. Nagyon súlyosan megsarcolják, ha felveszed.
2024. ápr. 11. 11:19
 17/38 A kérdező kommentje:

Azt értem rajta, hogy ingyenes készpénzfelvétel van, de az átutalásokon tranzakciós illeték, a parkoláson és autópálya matricán meg kényelmi díj, ha elektronikusan fizetsz. Pont fordítva kellene lennie. A 150 ezer forint bőven sok arra a ritka esetre, amikor tényleg kell a készpénz.

A KTJ-t meg már leírtam, hogy hülyeség, mert BMÁP, FIXMÁP, PMÁP mind nagyobb hozammal bír és ezeket meg tudod venni államkincstárnál kártyával.

2024. ápr. 11. 11:24
 18/38 anonim ***** válasza:

17: Értem, de én mégsem azt akarok venni, amit akarok, ahhoz meg KP kell. Méghozzá több millió KP.

Kapise?

2024. ápr. 11. 11:38
 19/38 A kérdező kommentje:
Én értem, csak azt nem értem, hogy miért vagy ellensége a saját pénzednek? Amikor kisebb költséggel nagyobb hozamú állampapírt vehetsz, akkor miért ragaszkodsz a KTJ-hez?
2024. ápr. 11. 11:46
 20/38 anonim ***** válasza:
19: 5-7 féle dologban van mindig a vagyon, ez a része így van tervezve.
2024. ápr. 11. 11:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!