Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Hány forint összeget tudok...

Hány forint összeget tudok levenni 1 hónapban díjmentesen a bankszámlámról készpénzben? Bővebben lent! 24/F

Figyelt kérdés
Idén májusban lettem 24 éves. Az OTP banknál vagyok. Nem régen kaptam meg a 3. bankkártyámat a számlámhoz. Fekete-zöld színű. 1 hónapban mennyi összeget tudok levenni a számlámról kp-ban?🤔 Azt tudom, hogy 1 nap alatt (talán) 150000 forintot tudok felvenni.

2021. júl. 25. 14:43
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
73%

Már bocs, de 3.-ik bankkártyád és még nem tudod, mik a lehetőségeid, mindezt 24 (!) évesen?

Ha most az első lenne, nem csodálkoznék..

Na mindegy: egy hónapban összesen 150 ezer ft-ot vehetsz fel ingyenesen, egy vagy max két részletben. Tehát, ha egyszer felveszel 90 ezret, akkor legközelebb csak 60 ezret és abban a hónapban az összes többi készpénz felvétel fizetős.

Az ingyenes készpénzfelvétel is csak akkor él, ha nyilatkoztál erről a banknak, hogy szeretnél ilyent - nem automatikus.

2021. júl. 25. 15:00
 2/15 A kérdező kommentje:
Nyilatkoztam. Tudok a 150000 ft-ról, szoktam is vele élni. Azért nem tudom mik a lehetőségeim, mert minden új bankkártyával változnak a számlámhoz tartozó "szabályok".
2021. júl. 25. 15:19
 3/15 anonim ***** válasza:
87%
Nem változnak a szabályok csak mert új kártyát kapsz. A “szabályok” a számlacsomagodhoz tartoznak és a kondíciós listában találhatóak meg
2021. júl. 25. 16:36
 4/15 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy az új kártyával nem változnak a szabályok. De az új kártyával a számlám is változott az életkorom miatt.
2021. júl. 25. 16:42
 5/15 anonim ***** válasza:
74%

Csesszed meg, nem ezt írtad. De a válasz ugyanaz: kondíciós lista

[link]

Ha meg nem megy az értelmezése:

[link]

Hogy lehet valaki 24 évesen ennyire pénzügyi analfabéta???

2021. júl. 25. 16:45
 6/15 anonim ***** válasza:
61%

4. A számlacsomagod már korábban változott! A kártyádtól függetlenül!

Pl OTP Juniorban voltál 18-24 évesen. De a bankkártyád 23-26 éves korod között volt érvényes és az az OTP Junioros kinézetű volt. De csak mert 24 éves korodban átsoroltak OTP Juniorból OTP Jump-ba attól még nem küldtek neked új bankkártyát!

Csak azért nem küldenek neked új kártyát (ha amúgy még nem járt le) mert átsorolnak a korod miatt egyik számlacsomagból egy másikba. Az hogy mi van a kártyádra írva (OTP Junior, Jump, stb) totál függetlenül attól, hogy milyen számlacsomagban vagy. Lehet már 2 éve átsoroltak másikba, de a kártyádra még a régi van írva, mert csak emiatt nem küldenek újat.

Értsd meg a kártya csak egy eszköz, amivel hozzáférsz pár módon a bankszámládhoz.

2021. júl. 25. 17:23
 7/15 A kérdező kommentje:
Utolsó! Megértem. Csak direkt bementem a bankba személyesen megkérdezni és ott mondták, hogy azért küldtek új kártyát is mert 24 éves lettem és változott a számlám.
2021. júl. 25. 17:39
 8/15 anonim ***** válasza:
36%
Mit szamit milyen szinu a kartyad annyire nem lehetsz analfabeta? Ott a szerzodesed azt olvasd el...
2021. júl. 25. 19:06
 9/15 A kérdező kommentje:
Csak a számlanyitáskor kaptam szerződést, az már 6 éve volt... Azt minek olvassam el? Már úgysem érvényes mivel már nem junior vagyok.
2021. júl. 25. 20:02
 10/15 anonim ***** válasza:
Most is kaptál, ha más nem elektronikusan, de ismét: kondíciós lista
2021. júl. 25. 20:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!