A hétvégén banki csalás áldozata lettem.. az ünnepek miatt csak a sürgôsségi ügyfélszolgálat van bent és ôk nem teljesen látnak rá arra, hogy mi történt. Viszont arról tájékoztattak, hogy egy nagyobb összeget sikeresen leemeltek a számlámról.
Ez azért furcsa, mert a számlámon sokkal kevesebb pénz volt. Lehet, hogy a csalók valahogy hitelt vettek fel a nevemben? Nincsen jövedelmem, és arra a bankszámlára nem érkezett rendszeresen pénz.
Sajnos nem, amikor visszahívtam ôket, akkor is megerôsítették a milliós összeget.. csak a hivatalos számról hívtak..
Tehát: a hivatalos banki számon (amirôl ôk hívtak és énis hívtam ôket) többször is megerôsítették, hogy sikeres milliós tranzakciót látnak.. de mivel ôk csak sürgôsségi vonal, keddig csak ennyit tudnak mondani..
Jegyzôkönyvet is vettek, de hiába kérdeztem, hogy lehet, hogy több pénzt vettek le mint volt rajta, de nem tudtak választ adni.
2024. márc. 31. 15:35
33/59 A kérdező kommentje:
Én sem értem, hogy mi folyik itt.. ezért is kérdezek itt.. mert a banktól keddig nem kapok választ.
2024. márc. 31. 15:37
34/59 anonim válasza:
Csak akkor lehet több pénzt elkölteni egy számláról, mint amennyi rajta van, hogyha hitelkeret van beállítva. De ezt az ügyfélnek külön kell igényelnie, és a maximális összege 1 millió forint. Tehát sehogy nem tudnak több milliót költeni egy olyan számláról, amin csak néhány ezer forint van.
2024. márc. 31. 15:52
35/59 A kérdező kommentje:
Értem, akkor miért láthatják sikeresnek? Erre van valami magyarázat szerintetek?
2024. márc. 31. 15:57
36/59 anonim válasza:
Te NEM a bankkal beszéltél, hanem a csalókkal. Azt írod, ők hívtak. A hívószámot be lehet hamisítani, szóval TE hívd a bankot! A jegyzőkönyvet megkaptad emailben? Ha nem, kérd ki!
2024. márc. 31. 16:30
37/59 A kérdező kommentje:
Rendben nemsokára kikérem a jegyzôkönyvet, viszont de énis indítottam hívást és ugyanazt a dolgot mondták el akkor is… tehát én beírtam a bank hivatalos számát és hívtam.. illetve utána jött a szokásos “értékeld az ügyintézôt” hívás is.. szóval ez csak úgy lehetett csaló ha a bankár maga a csaló vagy a hívásomat máshova irányították..
2024. márc. 31. 16:37
38/59 anonim válasza:
Hagyd már abba, ti meg ne etessétek a trollt
2024. márc. 31. 16:43
39/59 anonim válasza:
Úgy lehet többmilliót leemelni egy üres bankszámláról, ha előtte feltöltik egy átutalással, mondjuk pénzmosásból származó pénzzel, majd egyből tovább is utalják.
2024. márc. 31. 19:33
40/59 A kérdező kommentje:
#39es köszönöm.. Isten adja meg, hogy ez legyen.. az nem érdekel, ha a pár ezer forintom elveszett, csak attól félek, hogy nehogy valami hitelt varrjanak rám..
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!