Banki csalás és hitelfelvétel?
A hétvégén banki csalás áldozata lettem.. az ünnepek miatt csak a sürgôsségi ügyfélszolgálat van bent és ôk nem teljesen látnak rá arra, hogy mi történt. Viszont arról tájékoztattak, hogy egy nagyobb összeget sikeresen leemeltek a számlámról.
Ez azért furcsa, mert a számlámon sokkal kevesebb pénz volt. Lehet, hogy a csalók valahogy hitelt vettek fel a nevemben? Nincsen jövedelmem, és arra a bankszámlára nem érkezett rendszeresen pénz.
"ünnepek miatt csak a sürgôsségi ügyfélszolgálat van bent és ôk nem teljesen látnak rá arra, hogy mi történt"
Ez kamu.
Téged nem a bankod hívott, hanem egy csaló.
Reméljük nem adtál neki információt.
"az ünnepek miatt csak a sürgôsségi ügyfélszolgálat van bent és ôk nem teljesen látnak rá arra, hogy mi történt."
Ilyen a világon nincs. Ha lenne, akkor se hívnának fel, hogy mennyire inkompetensek. Megpróbáltak átverni.
A netes számot hívtam, azt mondták hétvégén és ünnepnapokon csak a sürgôsségi személyzet van és ôk nem tudnak megnézni mindent…
A netbankomat pedig már letiltották szóval nem tudom megnézni..
Magán a számlán nem volt sok pénz, csak az aggaszt, hogy esetleg valami hitelt vettek fel a nevemben. Viszont nincs jövedelmem se munkám szóval ezt hogy tehették volna meg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!