Ha állampapír helyett pl revolut 1 éves megtakarítast választok az jobb lenne kamat szempontból?
Igaz nem sok, de olyan 500 e- 1M Ft-t 1 évre szeretnék félretenni.
Állampapirok hoznak olyan 6% kamatot.
De ha pl átváltanám euroba, és revokut vagy tranverwise -on kötöm le, nem lenne jobb? Sajnos hiába olvasok róla, nem értem a számításokat a googlen.
Laikusok vélemenye erdekelne.
Te vagy analfabeta.
En tudom hogy az állampapir a biztonságos. De kerestem volna más lehetőségeket. Aki keres tájékozodik es az analfbéta. Hanem az aki kérdés miatt hülyéz vkit és ugy hogy egyet se tudtál mondani az allmapiron kivul "tárolásra".
ezért kérdeztem hogy fintech cégek minek erőlködnek akkor megtakarítással
Párszor leírták. Nem értem miért nem érted.
" ezért kérdeztem hogy fintech cégek minek erőlködnek akkor megtakarítással"
Hàromszor is el lett magyaràzva, de te még mindig ezen lovagolsz. Ezek utàn ne csodàlkozz ha pénzügyi analfabétànak minősítenek. Alapvető gazdasági működésekröl nincs fogalmad. Emiatt hamis következtetéseket vonsz le, az alapjánn kérdezel hülyeyégeket. Aztán mikor megkapod a választ tovább értetlenkedsz mint a retard óvodàs, hogy "demiééérr?"
Annak nincs fogqlma semmirol aki egy olyannak aki erdeklodik kerdez igy válaszol.
Írtam a wise nak is. Egyszer se hülyéztek le soha akármikor leveleztünk. Pedig eleinte annyit tudtam roluk csak hogy itt írták hogy jobb ha náluk vezetek számlát az euros bevetelek miatt.
ezért kérdeztem hogy fintech cégek minek erőlködnek akkor megtakarítással?
bankok megtakarítási csomagjai sosem a nagy hozamról szóltak. Az ügyfélnek kockázatmentes befektetés, a kockázatmentes befektetések meg sosem hoztak sokat. És azért nem fog egy ilyen termék az állampapír fölé menni hozamban, mert jórészt a bank is abba fogja betenni a pénzt
Egyébként mondom neked ennél sokkal jobbat.
Vannak olyan kereskedelmi bankok által kibocsátott befektetési alapok, amik gyakorlatilag állampapírba fektetik be a pénzed és annak a nyereségét adják vissza.
Az meg hihetetlen hogy állampapír alatti szintet hoznak.
Semmi hihetetlen nincs. Te megveszed az ő megtakarítási csomagjukat, ami ad éves szinten mondjuk 3%-ot. Ők ebből a pénzből vesznek egy szimpatikus államnak a papírjait ami mondjuk hoz 7%-ot évente. Na, ők ebből a 7%-ból adnak neked 3-at, a maradék 4 meg az övék.
Akkor senki nem fog náluk megtakaritani. Ezert sem értem minek van akkor.
Elengedtem tesom már rohan állampapirt venni. Jobbat nem tud senki. Köszöntem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!