Mikorra várhatom a diákhitel utalását most februárban?(egyösszegű, szabad felhasználású)
Nekem kedd reggel vált folyósíthatóvá, de én sem kaptam még utalást.
Pedig az előző félevek tapasztalatai alapján ma kellene megkapnom.
(DE)
53: Mikor kerültél be a FIR-be?
Amúgy, szerintem ma jönnie kéne neked.
54: kb. 10 napja bekerültem a FIR-be, de nekem szüneteltetve volt a hitel folyósítása, mert előző félévben nem vettem igénybe.
Hétfőn DiákhitelDirektben módósítottam a folyósítást kedd reggelre pedig már folyósítható is volt.
Nem mas feluleten olvastam en, csak itt egy masik kerdesnel: https://www.gyakorikerdesek.hu/uzlet-es-penzugyek__banki-ugy..
Nem mostani maga a kerdes, de a valaszok frissek a vege fele. Valoszinuleg valos valaszok.
Nekem is fura, akik azt irtak hogy csak a kotott volt folyosithaton, de igy is megkaptak a szabadot..
De en mar barmit kinezek a Dh-bol
Tavaly egyszer meg be is mentem hozzajuk valamiert, rakerdeztem, hogy az akkorit mikor kapom, valaszolt a csaj hogy csak 2 het mulva, de masnap megkaptam :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!