Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Mikorra várhatom a diákhitel...

Mikorra várhatom a diákhitel utalását most februárban?(egyösszegű, szabad felhasználású)

Figyelt kérdés
Tegnap regisztráltam be aktív félévre a Neptun rendszerben.
febr. 5. 16:20
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/257 anonim ***** válasza:

5-ös vagyok nekem végig januárba is folyoítható volt :D

Január 22.-án állítottam aktívra magam, neptunba még folyamatban van a státuszom, regisztrációs hétnek még nincs vége nálunk.

febr. 8. 09:23
 12/257 anonim válasza:

Nálam is még mindig adategyeztetést ír, pedig 2.-a óta bejelentkeztem a félévre. :(

Bár nekem mindig 15.-e fele történt a kiutalás, viszont ha 10 nap kell hozzá és még mindig nem folyósítható a státuszom, akkor még több idő kell, hogy megkapjam?

febr. 8. 09:36
 13/257 anonim ***** válasza:

Januarban azert volt vegig folyosithato a statusz, mert az meg az oszi felevre vonatkozott.

Valaki tudja az mit jelent, hogy a DH1-nel adategyeztetes van, DH2-nel folyosithato?

Az egyetemem csak az egyiknel igazolta vissza, hogy aktiv vagyok? :D

febr. 8. 10:57
 14/257 A kérdező kommentje:
Nekem is van DH2, először nekem is az váltott át rögtön, bár én utána most erre a félévre szüneteltettem a folyósítást.
febr. 8. 12:24
 15/257 A kérdező kommentje:

Volt akinek ma váltott át a diákhitel státusza?

Nálam még mindig adategyeztetés.

febr. 8. 23:23
 16/257 anonim ***** válasza:
Nalam is adategyeztetes de remelem holnap megkapjuk🤞🏻
febr. 8. 23:40
 17/257 A kérdező kommentje:
Hát ha még mindig adategyeztetés, akkor elvileg lehetetlen, hogy utaljanak.
febr. 9. 00:08
 18/257 anonim válasza:
Nálam is adategyeztetés, elég esélyes, hogy ebből jövő hét lesz sajna
febr. 9. 00:32
 19/257 anonim ***** válasza:
Nekem is dh2 folyosithato, dh1 adategyeztetes napok ota. Nem nagyon ertem ezt most, mivel ha az egyetem visszaigazol akkor a dh1-nek is folyosithatonak kene lennie.
febr. 9. 08:17
 20/257 anonim válasza:
Én ősszel úgy kaptam az utalást hogy a dh applikáció még adategyeztetést írt, még is utaltak.
febr. 9. 09:29
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!