Mikorra várhatom a diákhitel utalását most februárban?(egyösszegű, szabad felhasználású)
Figyelt kérdés
Tegnap regisztráltam be aktív félévre a Neptun rendszerben.febr. 5. 16:20
91/257 anonim válasza:
Valaki van Miskolci Egyetemről hallgató?
92/257 anonim válasza:
En most felhivtam oket, azt mondta a csaj, hogy csak szerdan es penteken utalnak
93/257 anonim válasza:
Miskolci Egyetem, még semmi. A DH ügyintézője telefonon elmondta pénteken, hogy nem vagyon aktív a FIR-be.
94/257 anonim válasza:
Igen én is Miskolc vagyok és nem vagyok a FIR-ben... nem tudom mit csinálnak, pénteken azt mondták hogy a regisztrációk után töltik az adatokat át, de erre eddig ilyen sokáig nem kellett várni
95/257 anonim válasza:
Meddig tart náluk a regisztrációs hét? Tudom nem ide tartozik, de még órarendem sincs a második félévre.
96/257 anonim válasza:
Szombaton ért véget a regisztrációs hét. Nincs órarend, én sem látom még
97/257 anonim válasza:
Reménykedjünk, hogy a héten kezdenek valami ezzel az üggyel, aktívak leszünk a FIR-ben.
98/257 anonim válasza:
Holnap újra hívom Őket,ha nem leszek aktív, nem hagyom a dolgot. Elég sokszor borsot törnek az orrom alá :D
99/257 anonim válasza:
Ezzel nem vagy egyedül! Nálunk már volt ebből probléma, elbeszélgettek a csoporttal, hogy ne zaklassuk őket, illetve, ha igen a csoportvezető egy személyben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!