Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Mikorra várhatom a diákhitel...

Mikorra várhatom a diákhitel utalását most februárban?(egyösszegű, szabad felhasználású)

Figyelt kérdés
Tegnap regisztráltam be aktív félévre a Neptun rendszerben.
febr. 5. 16:20
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/257 anonim válasza:
Csak hogy biztosra menjek: Hol kellene látnom a FIR-ben hogy aktív vagyok? Melyik menüpont?
febr. 9. 11:26
 32/257 anonim ***** válasza:

27es vagyok, nekem az utan lett folyosithato a DH2 miutan bekerult a felevem fir-be..

Masik kerdesnel lattam mar a heten megkaptak paran szerdan azert remenykedtem hogy ma megkapjuk mi is

febr. 9. 11:27
 33/257 anonim ***** válasza:
31: felvett kepzesek, idoszakok
febr. 9. 11:32
 34/257 anonim válasza:
Más oldalon láttam, hogy volt már utalás DH1. Miskolc még semmi, státusz adategyeztetés.
febr. 9. 11:35
 35/257 anonim válasza:
33: Köszönöm! Az utolsó időszakom a 23/24 ősz.. érdemes lenne jeleznem a sulinak?
febr. 9. 11:36
 36/257 anonim ***** válasza:
35: Szivesen! Huha akkor mindenkeppen! Ha ott nincs a tavaszi felev még, akkor neked azert nem kuldik:/
febr. 9. 11:44
 37/257 A kérdező kommentje:
Viszont akinek már aktív a FIR-ben (nekem kedd óta) akkor miért nem vált folyósíthatóra?
febr. 9. 11:47
 38/257 anonim ***** válasza:
nekem hetfo ota aktiv, es megszokott eddigi rend szerint ha aktiv vagyok a firben akkor kovetkezo nap folyosithatova valok, majd a kovetkezo utalasi napon megszokott jonni. eddig ha mjuk hetfon aktiv voltak kedden mar folyosithato, es szerdan jott az utalas... mostmeg ket oktatasi intezmenynel is minden okes, fir pipa, megis adategyeztetes. ket kulonbozo egyetem szoval nem hinnem h az oktatasi intezmenyeknel van a hiba
febr. 9. 11:56
 39/257 anonim válasza:
Én felhívtam a TO-kat (GFE). Azt mondták a DH központ nem kéri le az adatokat a Fírből azért nincs utalás.
febr. 9. 13:32
 40/257 A kérdező kommentje:
Az jó. De miért nem ?
febr. 9. 13:38
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!